Želite da napravite novi dramatičan izgled?

Želite da napravite dramatičan novi izgled? Jedan od načina je promjenom vaše kose!

Postoji puno razloga zbog kojih možda želite napraviti drastične promjene u svom životu, jedan od njih je da možda volite da pratite modne trendove, ili na primjer želite novi izgled za novu fazu u svom životu, ili vam je jednostavno dosadio vaš trenutni stil.

Totalna transformacija vašeg ormara može biti izuzetno skup poduhvat, takodje i velike fizičke promjene poput gubitka težine mogu da traju jako dugo. Ako želite novi dramatično novi izgled preko noći, ne gubeći hiljade eura zbpg toga, najlakša stvar za učiniti je promijeniti frizuru.

Postoje tri ključna područja u kojima možete napraviti veliku promjenu na kosi, a gotovo beskonačno različitih stvari koje možete učiniti sa kosom a da budete u trendu. Ovdje su neke ideje će vam pomoći da odlučite kako da sredite vašu kosu !

Totalno produženje kose poput ” nadogradnje kose ” ili totalno skraćivanje kose vam već u startu pravi ogromnu razliku u odnosu na prije. Šišanje na kratko vam je ništa više od pronalaska dobrog frizera i posjeta njemu, tako da ako je to način na koji želite promjeniti stil onda je najbolja stvar za učiniti  početi listati web stranice i časopise pazeći na to da li kratko stoji uz vaš oblik lica.

Dugu kosu je također lako postići ovih dana, i imate opciju stavite ekstenzije koje se vezuju za kosu kao dugotrajan rezultat, ili jednostavno kupiti clip on – ekstenzije na češljeve koje možete nositi kad god želite. Možete kupiti dugu kosu u obliku ekstenzija od stvarne ili sintetičke dlake , a ako se odlučite za pravu kosu možete je i ofarbati da se lijepo prirodno podudara sa vašom bojom kose. Također možete razmotriti opciju mješovitih dužina kao što su asimetrični rezovi, Mohawk tip stila, ili duge stilove sa buzz cut sekcijama (mislimo na primjer na Rihanna-u).

Nova Boja

Mijenjanje boje kose dramatično, je još jedan način da biste dobili instant pažnju zgrabivši novi izgled samo za sebe. Velike promjene na bojanju kose znaju poći naopako te je najbolje to prepustiti stručnjacima u salonima. Tamna kosa, kada je blajhamo, ponekad može ići dosta na narandžastu boju. Dakle, ako imate crnu kosu i želite da budete platinasta plavuša najbolje je da ako želite da ne ispadne katastrofa posjetite salon. Ako želite da napravite neke neobične boje (plava, ružičasta ili zelena), onda ćete morati izbjeljivati kosu kako bi na nju mogla leći drečasta boja.

Nadam se da ste našli svoj novi stil!

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo