Vježbe za grudi

grudiUljepšajte svoje poprsje vježbama koje će bez plivanja razviti vaš prsni koš. Stanite uspravno s rukama spuštenim sa strane. Podignite ih do visine ramena, savijte u laktovima, sastavite šake s dlanovima okrenutim prema van. Ispružite ruke, a dlanovi ostaju okrenuti prema van. Pokrećite ih u stranu kao da plivate. Spustite laktove, ponovo sastavite ruke i ispružite naprijed u visini ramena. Ovu vježbu ponovite nekoliko puta.

Postoji nešto na što morate obratiti naročitu pažnju ako imalo držite do sebe. Bez obzira na vaše godine, težinu i način života, ono če vam održati zdravlje, očvrsnuti vas i održati njegovanost i ljepotu vašeg tijela. Koji je to čudesni univerzalni lijek? Ukratko rečcno — to je tjelovježba.

Tjelovježba vam ne može izmijeniti visinu, ali može i te kako izmijcniti oblike vaše figure. Sjetite se samo da muškarci vole ženske obline, pod uvjetom da one ne budu suviše bujne. Pravilnim gimnastičkim vježbama možete skinuti po nekoliko centimetara s nadlaktice, dijafragme, struka, bedara i stražnjice, a pogotovu možete ojačati najvažnije mišiće na grudima.

Jačanjem i očvršćivanjem površinskih slojeva mišića, gimnastičke vježbe mogu vam vratiti zanosnu krepkost mladosti. Počnete li s vježbama na vrijeme, neće vam biti potrebni neugodni mideri i steznici.

grudi2

Velika obožavateljica Mode i Modnih dodataka. I sama je Modna kreatorica i bavi se proizvodnjom i dizajnom sopstvenih odevnih predmeta.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo