VIDEO: Kako postaviti keratin ekstenzije?

Keratin ekstenzije vladaju frizerskim svetom već više od 15 godina. Idan danas ovo je jedan od najpopularnijih tipova nadogradnje kose jer je veoma praktičan. Keratin je prirodni sastojak sa kojim se ekstenzija vezuje za vašu kosu, tako da se oštećenja vaše kose smanjuju na minimum. U ovom tutorijalu ćemo vam pokazati kako da naučite postavljati ekstenzije. Ako ste frizer, onda će vam ovo veoma koristiti jer ćete u veoma kratkom roku dobro profitirati radeći nadogradnju kose. Nadogradnja kose povećava samopouzdanje, ženstvenost i osećaj seksipila svake žene, tako da je nadogradnja kose nešto što bi svaka žena želela sebi da priušti.

Instrukcije:

Na video snimku smo radili keratinsku nadogradnju i pravili smo četiri reda keratinskih pramenova nazad i po dva sa strane.

Kako znati gde treba postaviti i koliko visoko?

Prvi red pri vratu odozdo nebi trebao da bude odma pri vratu nego negde 1cm višlje da odvojite sekciju tako da ako klijent zaveže kosu, nema problem sa izvirivanjem keratinskih čvorića.

Zadnji red nazad, tj. najvišlji red nebi trebao da bude previsoko tako da nebi keratinski čvorići izvirivali izvan sloja koji ih pokriva. Na vrhu glave ostavite zadnji sloj koji će pokrivati nadogradnju.

Kosu koja je nadograđena nikada ne šišajte tvrdim rezom na ravno. Koristite tehnike ubodno i klizno kako nebi pravili jak prelaz.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo