Vatreno Crvena boja kose

Kako održavati crvenu boju kose i koja garderova ide uz crvenu kosu?

Vatreno crvena boja kose je jedna od najzahtevnijih boja, jer je teško sačuvati njen intenzitet i sjaj tj. brzo se ispire. Vatrene boje su uvek u modi i uvek ćete izgledati atraktivno sa takvom bojom kose. Osobe koje imaju plave i zelene oči definitivno moraju da probaju da nose vatreno crvenu boju kose jer će im najverovatnije jako dobro stajati. Mnoge žene se žale na to da je jako teško odabrati odevne kombinacije koje se mogu nositi uz vatreno crvenu boju. E pa pokazaćemo vam par primera sa kojim ćete lako rešiti taj problem.

Evo par boja kojih bi se trebali držati a vatrenom crvenom bojom kose. Više nećete biti u dilemi koju boju da nosite uz crvenu kosu.

1960s-retro-vintage-clothing-1936-corvette-split-rear-window-coupe-woodward-dream-cruise-detroit-michigan-fashion Drew-Barrymore-Red-Hair-Best-Clothing-Colors-Redheads hot-clothing-hues-redheads-XL-275 tumblr_mvckt14sBj1sb2an5o1_400

Kao što ste videli na slikama: zelena, crvena, nebo plava i crna boja garderobe savršeno ide uz vatreno crvenu boju kose. Crvena boja spada u tople nijanse i dobro se slaže sa hladnim nijansama kao što su plava, crna i zelena baš zato što nisu iz iste porodice boja i daju veliku zanimljivost izgledu.

Vratimo se kosi

Svetski stručnjaci Royston Blythe i Nick Malenko iz čuvenog salona ” Royston Blythe” kažu:

“Crvena boja definitivno privlači najveću pažnju, intenzivna je, napadna i seksi. Osim toga, ona ima zaista mnogo varijacija, a trenutno su u trendu tamnije i bogatije varijante burgundca – poput crvenog vina i soka od kupina”.

Ključni proizvod: Semi color red infinity, Keune

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo