Ukrasi za kosu – Šta nositi u kosi ove godine?

Frizure su sastavni deo svakog vašeg odlaska na neku svečanost. Bilo da se odlučite da za tu svečanost nosite puštenu kosu ili da je pokupite u neku punđu, ukrasi za kosu su jedan veoma bitan detalj svake frizure. Ako imate plavu kosu najverovatnije ćete biti zadovoljni u devedeset posto slučajeva utiskom vaše frizure. Međutim, ukoliko imate tamnu kosu tu se već javlja problem sa frizurom. Opšte poznato je da frizure na tamnoj koji ne mogu da se naglase kao na plavoj kosi. Neki čak kažu: ” Plavuši da zakačite šnalu, to opet dobro izgleda”. Ako imate tamnu kosu i vaša frizura ne dolazi do izražaja nakit za kosu je savršeno rešenje isticanja kose u prvi plan. Ovde ćemo vam pokazati neke ideje nakita za kosu i možda baš pronađete savršenu ideju za sebe.

9bb54e54c24795b2de6783b514b9df5c Cheap-Wedding-Hair-Accessories- leaf-hair-accessory-w724 Sewbon_Fabric_Hair_Bow_Sewing_Tutorial_03-599x900 Unique-Fashion-Style-Women-Hair-Accessories Vanessa-Hudgens-isabel-lucas-hair-accessory wedding-hairstyles-accessories-hair-flower-2012-Women-Hair-Accessories-Beautiful-Graceful-and-Luxury-550x362 wedding-updos-for-long-hair-pinterest-600x900

 

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo