Ukrasi za Božić: 5 Božićnih Kućnih Dekoracija

Opet nam božićni praznici kucaju na vrata, a nema jeftinijeg i boljeg načina da obradujete svoju decu nego da napravite sami, unikatne, kućne božićne dekoracije i pretvorite svoj dom u topli božićno dom. Ako nemate previše vremena za ovakve stvari, uzmite sebi slobodno i nađite vremena da svojoj deci napravite nezaboravne ukrase kojih će se sećati celog svog života. Od snežnih kugli do dekorativnih sveća, božićnih drvca, pogledajte dole sve što smo Vam spremili za napraviti ovog božića i postanite veliki kreativni entuzijasta. Pazite! Lako je se zaljubiti u ovo, da ne biste izrađivali dekoracije i posle božića! :)

#1 Poklon za Božić: Sveće od Bojica

CRAYON-CANDLES-729x600

Možete iskoristiti stare bojice i napraviti prelepu sveću u više boja. Ovo će sigurno razveseliti Vaše najmanje članove porodice!
Korak po korak kako napraviti sveće od bojica pogledajte OVDE

#2 Snežne Dekorativne Kugle

sparking-bubbles

Ovo je predivan detalj za ugao vaše sobe gde će na granama da stoje snežne kugle. Veoma je jednostavno za napraviti a tako dobro izgleda i veoma je modernistički za lepo uređene kuće i stanove.
Izradu korak po korak pogledajte OVDE

#3 Snežni pejzaž sa običnim teglama

Waterless-Snow-Globes-424x600

Napravite sebi u domu ovaj predivan pejzaž snežne doline sa običnim teglama. Ovo se može nalaziti i napolju jer je tegla vodootporna i neće upropastiti delo Vaših ruku.
Celi korak po korak članak kako napraviti pogledajte OVDE

#4 Božićno drvo od knjiga

Christmas-Tree-of-Books-429x600

Zaboravili ste da nabavite sebi drvće za praznike, evo jednog praktičnog i jeftinog last minute rešenja :) Poslažete knjige prateći sliku kako bi dobili izgled drvca i oko njega stavite svetleće lampce. Pripazite da lampice ne ostavljate upaljene kad Vas nema kući da ne bi došlo do pregrijavanja i mogućeg (male su šanse, ali opet postoje) požara.

Kako napraviti jelku od knjiga OVDE

#5 Dekorisane tegle u bojama

Pretty-Glitter-Luminaries

Ova dekoracija će predivno izgledati na vašem radnom stolu, iznad kamina, na stalaži, komodi, pored jelke. Ukrasite svoj dom lepo za praznike.
Korak po korak izrada KLIKNITE OVDE

Nadamo se da Vam se svideo naš način ukrašavanja doma za praznike, pregledajte naše korak po korak sekcije i napravite sami sve ovo. Vaš dom će tako izgledati kao iz bajke, a Vaši mali članovi porodice nikad to neće zaboraviti. Neke stvari se prenose sa kolena na koleno!

Velika obožavateljica Mode i Modnih dodataka. I sama je Modna kreatorica i bavi se proizvodnjom i dizajnom sopstvenih odevnih predmeta.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo