Trik za Punije Usne

punije-usne2

Ovaj članak su tražile mnoge žene da uradimo! Svaki put kad bi napravila ovo na svojim usnama neko bi me pitao da li sam išla na botoks tretman usana. Čak me pitaju i bliski prijatelji i rodbina koji me dobro poznaju, tako da je ovaj trik veoma dobar trik ako ste oskudnih usana. Ovaj za povećanje usana je toliko dobar da usne ne deluju malo veće, već mnogo veće nego inače. Ovo nije ništa revolucionarno, ali bih opet volela to da podelim sa vama koji ćete se pronaći u ovom članku.

punije-usne

1. Pre nanošenja podloge, pređite olovkom rub usana dvaput tamnijom nijansom od vaše prirodne. Možete i tanje naneti ali se potrudite da bude izvan linije vaših usana a ne da crtate po liniji. Kada budete zadovoljni rezultatom, Nanesite lagano temeljnu boju i razmažite je oko usana.

2.Da bi napravili usne debljim, nanesite tečni marker kao na slici iznad. Lagano ga razmazujte po koži prstima. Potrudite se da se prelaz ne vidi i da je sve lepo uklopljeno. Odaljite se malo od ogledala kako bi videli da li se sve prirodno stapa. Ako to sve izgleda kao da ste se polili mlekom dok ste ga pili, obrišite usne i počnite sve iz početka.

3. Ključ svega je da naglasite sve što trebate naglasiti na pravi način, kako bi to prvo upadalo u oči. Posebno dobro izgleda (obratite pažnju) na sjene iznad gornje usne koje pojačavaju utisak punoće a opet se lepo stapaju.

4. Sviđa mi se kako moje usne izgledaju prirodno pa sam rietko koristila bilo koju boju ruža za usne ili sjajila za usne, ali vi možete ako želite staviti neki blači ruž ili sjajilo za usne. Zapamtite, ne nanosite tamniji ruž na ovaj primer jer bi tako usne opet mogle da izgledaju tanje. U ovom članku nam je bilo od strateškog značaja povećanje usana pa smo se i držali toga. Eto, nadam se da sam vam pomogla da malo probate i ovu metodu šminkanja! Uživajte..

Velika obožavateljica Mode i Modnih dodataka. I sama je Modna kreatorica i bavi se proizvodnjom i dizajnom sopstvenih odevnih predmeta.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo