Trendovi za farbanje kose u 2014

Nažalost leto je iza nas i prošli su dani puni radosti i sunca. Ali nema razloga da izgubite volju za kosom, jer mi se spremamo da vam pokažemo neke od najnovijih trendova u bojenju kose. Nova sezona stilova, kako u modi i trendovi što se tiče kose su nam pokazali brojne fantastične ideje o tome kako imati trendi i elegantan izgled za dolazak jeseni i zime.

Creative-Hair-Color-Ideas orange_tone_red_hair_color_2011
Već smo vam pokazali izbor trendi frizura za 2014 jesen i sada želimo da vam predstavimo paletu boja za kosu koje će biti u trendu. Baš kao i prošle sezone u ovoj sezoni ove obe opcije će biti popularne.


Govorimo o prirodnim bojama i jarkim tonovima. Kao što smo rekli mnogo puta ove sezone potpuno besplato vas opskrbljujemo najnovijim informacijama iz sveta. Jedina stvar koja treba da vas brine pre odlaska kod frizera je da li ste odabrali pravu boju i pravu sliku da mu pokažete. Kada je u pitanju boja kose treba uzeti u obzir još jedan faktor. Hladne boje trebaju da budu pogodne za vaš ton kože, u suprotnom lice može izgledati bledo i dosadno. U cilju da se držite podalje od kolorimetriskih katastrofa najbolje je da posetite profesionalnog kolorimetristu.

trendy-dark-roots-hairs
Šta su trendi boje za 2014 jesen. Počnimo sa prirodnim tonovima. Boje kao što su plava, prirodno crvena, svetlo smeđa i crna nikada neće izaći iz mode i možete sigurno nositi jedan od tih tonova bez sumnje. Novo-sezonski trendovi nude mogućnost da kombinujete dve boje na glavi umesto jedne. Znači jednostavno pomešate svoju smeđu podlogu sa crvenim ili narandžastim pramenovima. Eto ideje!

bold_hair_highlights

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo