Trendovi: Najbolje nijanse za plavuše u 2014

Kada bi vas neko pitao koja je najpopularnija boja kose, vi mu ne bi mogli sa sigurnošću reći da je plava boja odgovor. Prelepe plejboj zečice svih vremena su uvek nekako bile plavuše, a danas takođe milijoni dama biraju baš plavu boju kose. Svake godine izlaze neke nove nijanse plave te plavuše imaju stvarno velik izbor nijansi za izabrati danas.
Je li vam dosadila vaša prirodna kosa? Mislimo da je vreme da postanete jedna od onih seksi zečica sa plavom kosom.

Nickelodeon's Kids' Choice Awards 2005-ARRIVALS
Plava boja kose sigurno izgleda seksi i ubitačno ali je jako zahtevna što se tiče održavanja. Plava kosa nije pogodna za sve tonove kože, zato nemojte žuriti i prvo se konsultujte sa frizerom da on proceni da li je plava boja ona boja koja pristaje vašoj koži. Ako ste spremni posvetiti mnogo vremena za negu kose, i ako vam ide uz kožu onda nemate šta čekati. Kao pravi profesionalac, frizer će izabrati nijansu koja vama najbolje stoji gledajući potom i na vaše obrve i ostalo, zato definitivno morate posetiti profesionalce ukoliko hoćet neverovatnu seksi plavu boju kose.

Blonde-hairstyles-2011 Blonde-hairstyles-trends-2011-02
Prljavo plava

Prljavo plava boja kose je najprirodnija i često je najizabraniji ton jer je pogodan za gotovo sve tonove kože. Mešavina zlatne plave i smeđe će biti dobra ukoliko osunčate svoju kožu. Najčešće se prljavo ili pepeljasto plava radi kao pramenovi varijanta i meša sa braon bojom. Te dve kombinacije odlično izgledaju!

Blonde-hairstyles-trends-2011-03
Platinum Plava

Čeznete za potpuno novim imidžom? Onda bi trebali ići na proverenu varijantu plave poput platine. Ovaj ledeni platina ton je pogodan samo za svetle tenove i prirodne plavuše.

Blonde-hairstyles-trends-2011-04 Blonde-hairstyles-trends-201103

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo