Tange – 4 saveta kako nositi tange

Nošenje tangi može biti veoma komplikovan proces, jer nekad znaju biti neudobne i znaju iskakati iz vaših pantalona. Ako želite malo unaprediti svoj seksipil i preći sa nošenja klasike u tange, pratite naše korake i savete koje ćemo vam dati.

1

670px-Wear-Thong-Underwear-Step-1Bullet1

Najbitnije je da kupite prave tange. Glavni faktor udobnosti je da vam tange u pravilnoj veličini savršeno legnu uz telo. Izbor tange i veličine možda bude težak jer verovatno nećete moći da ih probate pre kupovine, jer to nije higijenski prihvatljivo. Preuske tange će vm stvarati pritisak i nelagodu, dok vam i prevelike mogu praviti problem tako što će se videti izvan vaših pantalona ili vam spadati i kliziti sa kukova. Jedan od načina sa kojim ćete pogoditi pravi sklad je da uzmete jedan broj veće pa da ih onda operete i onda taman malo kad se skupe savršeno će vam leći uz vaše telo.


Za svakodnevnu upotrebu, tražite nešto što je jednostavno i ugodno. Izbegavajte čipke (mogu vam izazvati svrab) najbolje je da se držite pamuka za početak.

2

670px-Wear-Thong-Underwear-Step-2Probajte ih naštimati što udobnije za vas. Špage sa strane stavite malo niže ispod dosega vaših farmerki, tako ćete izbeći da se vide. Ako ne osećate urezivanje i nelagodu te tange su savršene za vas.

3

670px-Wear-Thong-Underwear-Step-4

Testirajte svoje tange kod kuće. Ne nosite ih prvi put negde gde je malo kulturnija atmosfera tipa – restoranima. Kad se naviknete da ih nosite i isprobate sedenje a da one ne iskaču, onda možete u svim prilikama da ih nosite.

4

Ne odustajte odma od njih ako su vam neudobne, pokušajte se navići na osećaj. Pametno privikavanje je da ih postepeno nosite. Prvi dan samo sat vremena, pa onda drugi dan dva i tako postepeno produžujte i na kraju ćete se potpuno navići na njih.

Najbolja strana svega je što je to najprivlačniji odevni predmet za muškarce i vaš će se partner definitivno oduševiti.

Velika obožavateljica Mode i Modnih dodataka. I sama je Modna kreatorica i bavi se proizvodnjom i dizajnom sopstvenih odevnih predmeta.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo