Svečane frizure za vjenčanje

Vaš stil nošenja frizure ne mora značiti da morate slijepo da pratite modne trendove. Stil je reflekcija individualne ličnosti. Ne morate da pratite i kopirate svakog glumca i poznatu ličnost kako bi bili moderni. Možete ostati unikatni i kreirati svoj sopstveni stil. Frizura je prva stvar koju primetite na nekome, ali mnogi zbog nedostatka znanja ne tretiraju svoju kosu kako treba i zato su i nezadovoljni sa svojom kosom. Što se tiče svečanih frizura za venčanje, najbolja frizura je ona frizura koja vam stoji!

Mnoge žene sanjaju svoj savršeni dan vjenčanja i zato im je bitno da sve bude savršeno. to je, posle svega ostalog, najpamtljiviji i najspecijalniji dan u ženinom životu. Na taj veliki dan, sve mlade žele da izgledaju očaravajuće svom partneru i rodbini.

1. Pokačena niska punđa sa pokojim puštenim loknama

Floral-Accessorized-Curls

Ova svečana frizura najbolje izgleda na tankoj i dugoj kosi. Potrebno je da sva kosa bude navijena i valovita. Većina kose se ukosnicama slaže u nisku punđu, dok se ostatak kose na dnu kod vrata pušta slobodno.

2. Zalizana punđa sa ukrasima za kosu

Sleek-Accessorized-Hairstyle

Ova frizura je savršena za mlade koje vole da im je kosa zalizana i da im ne smeta na licu. Najbitnije je da je kosa izravnana i da nema sitnih dlačica da izviruju. Sve dobro naprskati sprejem za kosu. Kako frizura nebi bila obična i nezanimljiva, dodajte neki svečani cvijet kao sa slike.

3. Punđa ruža – Veo zakačen za kosu

Twisted-Bun-With-A-Veil

Ova frizura je izrazito popularna. Radi se o tri repa umotana u punđe i završni utisak kose je da izgleda kao tri ruže.

4. Puštene i elegantno složene lokne sa ukrasnim detaljom

Full-Length-Curls

Ako imate ravnu kosu i stalno je takvu nosite, ovo je frizura u kojoj ćete izgledati drugačije, elegantno i očaravajuće. Najbitnije je da su lokne čvrste i da ih složite i pokačite lepo i elegantno kao sa slike.

5. Lepo ukrašen rep na stranu

Wavy-Accessorized-Pony

U zadnje vreme svedoci smo pomame žena za nošenjem kose na stranu. E pa, ako je to vaš zamišljeni stil onda je ovo definitivno frizura za vas. Ne zaboravite da je ukrasite nekom ukrasnom šnalom kao sa slike.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo