Svečane frizure za kratku kosu

Jedan od najbitnijih detalja kad žena planira svoje vjenčanje je naravno i frizura. Za svaku mladu se podrazumijeva da taj dan mora biti najljepša u životu, i da mora oduševiti goste. Najveću zabrinutost za frizuru imaju žene sa kratkom kosom, jer je svakom frizeru glavobolja kad mora da napravi nešto iz kratke kose. Kada budete birali sebi frizuru, trebate obratiti pažnju na par stvari. Na primer, kakvu haljinu nosite, da li su otvorena leđa, dužina haljine i da li je dekoltirana.

Tokom procea pripreme i planiranja vjenčanja, mnoge stvari vam odvrate pažnju od vas samih, poput organizacije sjedenja, dekoracija idr. Ali nedajte se omesti, vi ste sebi najbitniji, fokusirajte se da sebi budete lijepi i da imate dobru frizuru. Dakle, kako izabrati pravu frizuru za kratku kosu? Jednostavno, pogledajte ispod naš izbor i pronađite sebe.

1. Lagani romantični utisak:

romanticna-frizura

Ova predivna frizura je nježna, i ima romantični dodir u sebi. Tekstura kose je veoma lijepa na slici. Na romantične haljine sa čipkom ova frizura će izgledati odlično. Ako je tema vašeg vjenčanja, dekoracija, mjesto vjenčanja omantično, onda je ovo pravi izbor za vas.

2. Pletenica sa cvećem:

pletenica sa cvecem

Pletenice su uvijek u trendu i nikad ne ispadaju. Na kratkoj kosi do ramena, isplesti ovakvu pletenicu i staviti cvijeće je sasvim dovoljno. Jednostavno je i elegantno. Ovo je savršena frizura za vjenčanje na plaži, na otvorenom, na nekim ostalim atraktivnim mjestima.

3. Retro Barbika:

retro-barbika

Ovo vam je najlakša frizura za postići na dužini kose do ramena. Velike lokne i malo laka napraviće od vas Marilyn Monroe. Zapamtite, nisu sve frizure za mladu punđe, puštene varijante su nekad mnogo atraktivnije!

4. Zanimljiva pletenica:

pletenica

Kao što vidite na slici, na ovu kratku frizuru jedna zanimljiva pletenica uradi posao. Za ovu frizuru vam ne treba posjeta frizeru. Lako je, lijepo i elegantno!

5. Neuredna punđa:

neuredna-punda

Neuredne punđe se samo tako zovu, ne čine vas neurednim, ne brinite :)! U suštini, neuredne punđe sa polukratkom kosom i jesu najljepše.

6. Valovi sa kosom u stranu:

lokne

Ovo je odlično riješenje kad ne znate šta bi sa kratkom kosom. Zalizivanje u stranu je profinjeno i elegantno. Nikakav dodatni detalj vam ne treba pored ove frizure. Izgledaćete savršeno!

7. Tri male punđe iz pletenica:

pletenice pundje

I za kraj šlag na tortu. Morate priznati da su ove tri punđe fantastično izvedene iz pletenica sa strane!

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo