Svečane frizure – Top 10 najboljih svečanih frizura

Svečane frizure su jedna od najvažnijih stavki i detalja svake žene na svakoj svečanoj prilici. Ukomponovati frizuru šminku i haljinu nije lak posao, zato dobro treba paziti za koju ćete se varijantu odlučiti. Svaka svečana frizura zahteva procenu frizera, strpljenje i dobre preparate za stilizovanje svečanih frizura.

“Jedan od najboljih kreatora svečanih frizura je Patrick Cameroon. Njegove kreacije već decenijama fasciniraju modni svet.

1 Svečana frizura sa ružom

1

Ova frizura je jedna od najkomplikovanijih u ovom izboru i zato je stavljamo na sam početak. Frizura demonstrira ružu i njene latice te je preporučljivo da je samo mlade nose, jer je previše svečana za bilo koju drugu verziju odevanja.

2 Svečana frizura sa pletenicom

3

Pogledajte kako je samo moćno izgledala Jessica Simpson u ovoj kombinaciji. Frizura nije prekomplikovana, već je samo oko dobro zalizane punđe obmotana jedna deblja i jedna tanja pletenica.

3 Zalizana kosa na stranu

6

Ovo je jedna varijanta svečane frizure koju možete nositi i u dnevnim prilikama. Kosa na stranu odiše glamurom te naglašava vaše crte lica.

4 Svečana frizura sa retro valovima

4

Ovo je jedna od najpopularnijih svečanih frizura u 2014 oj godini gde se očigledno baca svetlo na modu 50ih godina. Sve više i više se zalizuje kosa u pinap stilu.

5 Pletenica sa četiri kraka

2

Petenice odišu starim rimskim boginjama i pravoj ženskoj lepoti. Ovaj outfit savršeno ide uz ovu pletenicu i bela je boja odličan izbor.

6 Moderna niska punđa

10

Niske i raštrkane messy punđe su totalni hit i u 2013oj i u 2014oj godini. Niska punđa je definitivno najtraženija svečana frizura trenutno.

7 Visoka punđa sa šiškama u stranu

7

Jessica je opet objasnila kako se nosi visoka frizura i dan danas kad više pored niskih punđa i nisu toliko aktuelne. Ovakve frizure su prikladne za poslovne sastanke gde će vam recimo savršeno ici uz kostim.

8 Niska punđa

9

Još jedna niska punđa sa puštenim šiškama, odiše prirodnošću i glamurom!

9 Svečana frizura sa visokom top knot punđom

8

Ovo je tako jednostavno a tako hot. Morate priznati!

10 Pokupljena kosa koja pada na jedno rame

5

Nadogradnja kose vam može pomoći da dobijete na dužini kose te s time možete raditi šta hoćete.

Ovo je bio naš izbor top 10 svečanih frizura. Nadamo se da ćete upravo ovde naći svoju!

Na ovom video snimku možete pogledati kako da napravite jednu veoma glamuroznu svečanu frizuru:

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo