Svadbene frizure: 10 frizura za nositi u svatovima

1. Zalizana strana kose sa laganim puštenim valovima

long-wedding-hairstyles

Intenzivno ženstvena, nežna i romantična frizura – ovo je odlična frizura za recimo svadbu na plaži ili otvorenom. Lagani valovi i zalizana kosa sa jedne strane staviće vaše lice u prvi plan i dati vam jedan ne napadan prirodni i nežni izgled mlade.

2. Punđa: Cvetna kruna sa pletenicom

flower-braid

Svedoci smo zadnjih godina koliko su niske i azbacane punđe hit. Vi svoju možete učiniti unikatnom tako što ćete dodati zanimljivosti poput rajfa od pletenice ili cveća u kosi. Predložite svom frizeru ove romantične detalje i budite lepi kao princeza!

3. Rajf kruna od opuštene pletenice

braid-with-flowers

Ovo je apsolutni hit u 2014-oj godini. Sve više i više se nosi istočnjači grčki utisak u frizurama i tome svedoči neverovatna traženost ove frizure.

4. Elegancija na delu

manuel-mota-galveston

Za ovu frizuru morate biti stvarno odvažni jer zalizana kosa zahteva potpuno pravilan oblik lica, savršenu šminku i venčanicu. Setimo se zalizanih punđi od pre deset godina, sigurno danas ne biste hteli takvu. Budite sigurni da je vaš frizer shvatio da vi hoćete ovakvu glamuroznu i modernu nisku zalizanu punđu. Definitivno ćete ostaviti glamurozan i otmen utisak na vašoj svadbi.

5. Veo i krunica od cirkona

bridal-hairstyles1

Veoma slatka i romantična frizura koja nebi imala tako otmen izgled bez krunice. Nakit je nešto što svaku frizuru učini još više otmenijom i zanimljivijom.

6. Vodopad pletenica sa loknama

curly-waterfall-braid

Prelepa a jednostavna frizura. Zahteva da se pletenica spusti sa jedne strane na drugu. Pletenicu ne treba jako stezati jer onda nećete dobiti ovaj raspušteni izgled. Kad uz to dodate lokne i cvet, ne možete pogrešiti!

7. Jednostavno ravno sa volumenom

soft-wedding-hairstyles

Ravna kosa sa blagim uvijenim krajevima i jakim volumenom je jednostavna frizura za devojke, buduće mlade koje ne vole prekomplikovane i uglađene frizure.

8. Pletenica sa strane

fishtail-braid-wedding

Sa ovom ribljom pletenicom nikada ne moete pogrešiti. Dovoljno je još samo da dodate pokoji detalj, kao što je cveće i bićete mlada u stilu sedamdesetih!

9. Istočnjačka mlada

aishwarya-rai-kalyan-jewellers

Ukoliko vam se sviđa ovaj istočnjački indijski stil mlade, ovo je definitivno jedna frizura u kojoj možete iskoristiti nakit kao glavni detalj koji će privući najviše pažnje. Ukoliko izaberete ovaj stil, o vašem će se izgledu pričati mesecima jer je taj stil neobičan za naše podnevlje.

10. Veo u prvom planu

bridal-style

Ovde je kao što vidite veo u prvom planu, što ne znači da frizura ne treba da bude dobra. Potrudite se da i frizura bude drugačija od svakidašnje iako se slabo vidi ispod vela.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo