Stepenasto Šišanje u Špic

Stepenasto šišanje u špic, tkz. V rez spada u agresivno ošišanu stepenastu frizuru na kojoj se vidi mnogo slojeva. Stepenasto ošišana kosa se raspoređuje u slojevima po glavi u različitim dužinama i tako se ne gomila sva na istoj dužini, što je primer kod kose ošišane na ravno. Postoje mnoge varijante stepenovanja. Ovde ćemo se pozabaviti metodom kada želite postići V-REZ tkz. šišanje konačne dužine na špic.

V-cut-Hairstyle-for-Long-Curly-Wavy-Ombre-Hair

Ovo je jedan od najšarmantnijih oblika kose, potvrdiće vam muškarci sigurno. Velika prednost ovako ošišane kose je to što je ne morate fenirati nego samo pustiti da leprša. Toplo preporučujemo ženama sa valovitom kosom. Kao na slici iznad, nema potrebe za ikakvim ravnanjem ili uvijanjem, valovita kosa će izgledati savršeno i prirodno.

b096f87f6356c9a44ac760b78def9812

Kada želite kosu na V REZ, zahtevajte od svog frizera da vam skrati prednje strane kose dosta više nego nazad. Upravo tu leži tajna ovog oblika. Kratke prednje strane naglašavaju dužinu kose pozadi. Obratite na to pažnju na slici iznad.

V-cut-Hairstyle-for-Long-Straight-Brown-Hair

Ovakav oblik kose takođe veličanstveno izgleda i na uvijenoj kosi. Takođe na kosi pod pramenovima jer će se pramenovi lepo uklopiti po slojevima. Dakle ovo vam je oblik kose sa kojim možete sve. Nositi ravno da se taj špic veoma dobro vidi. Možete pustiti prirodno da pada vaša valovita kosa ili je možete naviti na kovrdže. Ovo je oblik šišanja jednostavno za sve a veoma je seksi!

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo