Šta obući uz starke?

Ako želite da izgledate cool i svakodnevno u casual fazonu, onda su konversice definitivno obuća broj jedan ove godine! Danas ćemo pričati o tome, šta obući uz konversice starke a da bude veoma cool outfit. Uz to što su starke veoma udobne za nositi po lepom vremenu, starke imaju veoma originalan i prepoznatljiv izgled unazad četrdeset godina. Samo kad zamislite, udobnost izbalansirana modom, sve vam je jasno o čemu govorimo. Mislim da je vredno vašeg vremena da pogledate naš ibor najboljih odevnih svakodnevnih stvarčica koje možete nositi uz starke.

Jednostavan šorc i majica uz starke

What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-1

Odlazak u bioskop, šetnja parkom, vožnja bicikla, odlazak na stadion, sve su to aktivnosti koje vas neće umoriti uz ovako udobnu odevnu kombinaciju sa starkama. Uz to sve, izgleda veoma moderno.

Veoma poseban print sa starkama

What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-2

Predivna suknja sa veoma neobičnim i stilskim printom odaje da ste veoma posebna osoba. Uz to uparene starke sa plavom bojom, savršeno!

Pomalo riskantno?

What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-3

Deluje vam nespojivo, haljina sa starkama, međutim za žene pune samopouzdanja koje vole da se kose sa modnim definicijama, to je upravo to!

Urbano sa džinsom

What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-4

Veoma lep beli džemper uparen sa džins šorcem izgleda veoma otmeno i urbano. Bele plitke starke su idealan detalj na nogama u ovoj gradskoj urbanoj kombinaciji.

Lepa košulja

What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-5

Košulja dominira i ovo je fina kombinacija za vaš odmor na moru i večernje šetnje rivom ili plažom.

Starke i tajice

What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-6

Starke i tajice su uvek susretljiva kombinacija. Još kad se uz to doda zanimljiva majica sa slikom i karo košulja, veoma stylish, pomalo punk i grunge!

Svakodnevna casual varijanta

What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-7

Casual gradska varijanta. Studentice obožavaju ovaj lagani izgled.

Jesenska varijanta sa starkama

What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-8

Ugodan kaput, traperice i starke su cool izgled u hladnim jesenskim danima.

What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-10

What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-11

What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-12 What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-14 What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-15 What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-16 What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-17 What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-18 What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-19 What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-20 What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-21 What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-22 What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-23 What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-24 What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-29 What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-30 What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-32 What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-33 What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-36 What-To-Wear-With-Converse-Sneakers-For-Women-38

 

Velika obožavateljica Mode i Modnih dodataka. I sama je Modna kreatorica i bavi se proizvodnjom i dizajnom sopstvenih odevnih predmeta.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo