Šminkanje – 4 savršene kombinacije za zimu

ggh

Ne možemo ništa uraditi povodom promene godišnjih doba osim da uskladimo svoj ormar sa svojom šminkom. Hladniji dani su sumorni i dosadni i zato nam je potrebno da upotpunimo te dane barem stilskim i ukusnim sminkanjem i oblačenjem.Ako se odlučite na neurednu balerina punđu , podebljane obrve ili karmin usne , nadamo se da će vas ova četiri primera inspirisati!
U smeru kazaljke na satu od vrha levo :

1

Držite svoj izgled jednostavnim, svežim sa ravnom kosom podeljenom na sredinu. Naglasite oči sa malo svetlucavom braon sjenom i neka tvoje usne izgledaju moćno debele i sa jarko crvenim tonom.

2

- Vaša neuredna punđa treba da bude sve samo ne ukočena. Dodaj definirane trepavice i rumenilo , i kremasti roze ruž za romantične parove je izgled koji savršeno udoban.

3

- Napravite nekoliko labavih valova na vašoj kosi sa figarom , a zatim dovršite izgled sa blagim roze karminom. Neka vam šminka na očima bude lagana , ali naglasite unutrašnje uglove očiju, i napravite luk sa sjajnom belom senkom.

4

- Labav visoki konjski rep je odličan za dan u pokretu , samo podebljajte vaše obrve , dodajte malo maskare na trepavice i naglasite usne samo malo bobičastim karminom.

Profesionalni Frizer i Šminker. Hobi joj je pisanje članaka o Kosi, šminci, Zdravlju kože i kose. 2002. Završila srednju frizersku školu i kurs za šminkera 3 mjeseca 2003. Unapredila kolorimetriju na Swarzkopf seminaru 2008. Otvorila sopstveni Frizersko Kozmetički Studio

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo