Šminka Za Venčanje

Smokey eye makeup ideje su bezvremenske, kad imate beskonačan broj boja senki za oči sa kojim možete praviti kombinacije za venčanje! Tradicionalni smokey eyes dolazi sa crnom i braon kombinacijom, dok nove kombinacije donose svakakve nijanse koje možete napraviti na očima. Danas je make up moda svevrsna, možete se igrati sa raznim tehnikama, možete koristiti mačije oči i ostale kalupe. Šminka za vaše venčanje bi trebala da bude ona šminka koja Vam najbolje stoji i u kojoj ćete se osećati lepo za svoj specijalni dan. Mi ćemo vam ovde predložiti naših deset najboljih smokey eyes kombinacija uz koje će venčanica na vama izgledati kao na boginji.

Make up ideja za Venčanje #1 Minimalistički i lagano

Ako Vam se ne nosi prejaka šminka ovo je primer za vas. Lagane boje na kapsu sa umetnim trepavicama

10_dramatic_smokey_eye_makeup_ideas_fashionisers5

Make up ideja za Venčanje #2 Plavi Safir

Plavi safir nikad ne izlazi iz mode. Izgleda veoma romantično i lepo. Naglasiće Vaše prelepe oči. Za ovakav utisak pomešajte zelene i plave pigmente kao na slici.

10_dramatic_smokey_eye_makeup_ideas_fashionisers8

Make up ideja za Venčanje #3 Zelena sa ljubičastom

Ovaj prelepi make up je dobijen mešanjem zelenih pigmenata i ljubičaste senke. Napravili smo mačije oči sa veoma gustim trepavicama kako bi još više pojačali utisak

10_dramatic_smokey_eye_makeup_ideas_fashionisers6

Make up ideja za Venčanje #4 Sofisticirana bela, siva sa zelenim pigmentima

Boja smaragda pomešana sa sivim belim i crnim tonovima je očaravajuća. Izaberite ovu šminku za svoje venčanje i nećete pogrešiti!

10_dramatic_smokey_eye_makeup_ideas_fashionisers1

Make up ideja za Venčanje #5 Intenzivna ljubičasta je Hot!

Intenzivna ljubičasta na kapku je veoma popularna

10_dramatic_smokey_eye_makeup_ideas_fashionisers2

Make up ideja za Venčanje #6 Zlatne boje

Ako ste pratili naš članak za trendove u 2015oj godini što se tiče šminke, zlatna boja je broj jedan na modnim pistama. Zlatno se vraća na velika vrata i u kombinaciji sa zlatnim nakitom i lepom venčanicom, sijaćete kao nikad do sad!

10_dramatic_smokey_eye_makeup_ideas_fashionisers3

Make up ideja za Venčanje #7 Indigo plava

U kombinaciji sa plavim i zelenim očima ova kombinacija boja je očaravajuća. Napravite kombinaciju sa porculanskom kožom.

10_dramatic_smokey_eye_makeup_ideas_fashionisers7

Make up ideja za Venčanje #8 Romantična Šminka

I šlag na tortu, jedan predivan primer šminke za Romantični doživljaj. Svečane večere, valentinovo, venčanje. Nećete pogrešiti sa ovim primerom šminke.

10_dramatic_smokey_eye_makeup_ideas_fashionisers10

 

Profesionalni Frizer i Šminker. Hobi joj je pisanje članaka o Kosi, šminci, Zdravlju kože i kose. 2002. Završila srednju frizersku školu i kurs za šminkera 3 mjeseca 2003. Unapredila kolorimetriju na Swarzkopf seminaru 2008. Otvorila sopstveni Frizersko Kozmetički Studio

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo