Šminka: top deset najpoznatijih šminkerskih brendova

Kozmetika se oduvek koristila za ulepšavanje i čišćenje ljudskog tela. Ulepšavanje, promociju atraktivnosti i čak društveni status, moguće je prepoznati na osobi. Šminka se koristi za poboljšavanje izgleda žene i njeno održavanje kože. Ovde ćemo vam pokazati top deset svjeckih brendova što se tiče šminke.

10 NARS

NARS

NARS je poznat po svojim avanturističkim bojama, bogate teksture i prekrasnim dizajnom.NARS Kozmetika je u Shiseido vlasništvu za kozmetiku i njegu kože, firma je osnovao François Nars, make-up artist i fotograf. U kozmetičke linije je ušao sa dvanaest godina prodavajući karmine po Barneysu u New Yorku. Od tada ke sve počelo, danas je NARS stvorio razne multi-korištene kozmetičke proizvode. U minimalističko pakirane kutije koje je osmislio Fabien Baron, pozdravljeno je kao moderna ikona dizajna.

9 AVON

Avon

Avon Products, Inc. Poznati su jednostavno kao američki Avon je međunarodni proizvođač i distributer proizvoda za ljepotu, domaćinstva, a za ličnu negu firma koja se bavi prodajom proizvoda putem predstavnika u preko 140 zemalja širom sveta. 1886.godine David H. McConnell je započeo poslovanje u maloj kancelariji u 126 Chambers Street u donjem New York-u. Avon je imao godišnju prodaju od $ 10700000000 u svetskom tržištu. Peta je po veličini kompanija u svetu. Definitivno zaslužuju da ih probate.

8 URBAN DECAY

Urban-Decay

Urban Decay nudi kozmetiku iz asortimana sjenila za oči, sjaj za usne, olovka za oči, preparate za punije usne, bronzer, mineralna šminka, i druge preparate.Urban Decay je ljepota sa ruba prirode, kako bi sami rekli. Poznati su po svom održavanju kvalitete i inovativnosti.

7 ETUDE

Etude

Prvi make-up brendiz koreje Etida ima filozofiju koja se bazira da šminkanje treba biti zabavno i da ne treba samo biti navika iz dana u dan nego da se uz šminkanje i zabavljate. Etude House objavila je prilično zanimljiv Spring Collection (proletnu kolekciju) ove godine i naravno žene nisu mogle odoljeti pokupiti većinu toga.

6 MAYBELLINE NEW YORK

Maybelline-New-York

Maybelline je američki brand za šminku koji je prodan prodao i u vlasništvu francuske kozmetike giganta:. The Maybelline Društvo. Stvorio ga je hemičar TL Williams u 1915.godini. Prvi tad moderni kozmetički brend za svakodnevnu upotrebu “i Ultra Lash u 1960, je bio prvi masovni korak za masovnu kupovinu.

5 OLAY

Olay

Olay je proizvod zaista rođen iz ljubavi, idealan poklon od muškarca za ženu. U 1950-im, hemičar Graham Wulff je video da se njegova suproga fristrira zbog debljine i zato je počeo da radi preparate za žene. Olay je američka linija za njegu kože.

4 CLINIQUE

Clinique

Clinique je prvi put lansiran 1968 kao proizvod za njegu kože i make-up proizvode i svi su 100% sigurni na alergije.

3 THE BODY SHOP

The-Body-Shop

The Body Shop nudi više od 900 prirodnih proizvoda za lepotu.The Body Shop International plc, poznat kao The Body Shop, ima 2.400 trgovina u 61 zemalja. Kompanija, koja ima svoje sjedište u Littlehampton, West Sussex, Engleska, je osnovana 1976 od strane Anite Roddick i sada je dio korporativne grupe.

2 L’OREAL

L’Oreal

L’Oréal je najveća svetska kompanija za kozmetiku. Sa svojim sjedištem u Parizu jedna su od najrazvijenijih kompanija u području nege čovekovog tela. Koncentracijom na boju kose, njegu kože, zaštitu od sunca, šminku, parfeme i njegu kose, kompanija je aktivna u dermatološkim ispitivanjima, u farmaceutskim poljima i na vrhu nanotehnologije patent-držač u Sjedinjenim Državama.

1 MAC

mac

Mac je skraćenica od makeup art cosmetics, Mac se može pisati i M • A • C. MAC je nastao u Kanadi, osnovao je Frank Toskan i Frank Angelo u 1985.godni. Frank Toskan je profesionalni šminker i snimatelj dok je Frank Angelo biznismen. MAC je poznat kao lider u celokupnoj opremi za šminkere kao što su Mac temelji, štapići za usne, rumenilo, četka, olovka za oči i tako dalje.

MAC zauzima naše prvo mesto u izbori a kupovinom i korištenjem otkrijte zašto!

Profesionalni Frizer i Šminker. Hobi joj je pisanje članaka o Kosi, šminci, Zdravlju kože i kose. 2002. Završila srednju frizersku školu i kurs za šminkera 3 mjeseca 2003. Unapredila kolorimetriju na Swarzkopf seminaru 2008. Otvorila sopstveni Frizersko Kozmetički Studio

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo