Smeđe aktualne nijanse: Smeđa boja kose

Apsolutni hit među nijansama sada je ‘pomrčina sunca’. Ovaj trend podrazumijeva toniranje korijena i srednje dužine svjetlosmeđom nijansom, te posvjetljivanje vrhova kose balayage tehnikom. Krajnji rezultat je blago izrasla boja sa sunčanim pramenovima koji najavljuju kraj Ijeta i dolazak jeseni.

b1 b2

 

UPUTE ZA BRINETE

Ten

Toliko je različitih nijansi smeđe boje da svatko može pronaći onu koja mu odgovara. Jedino koju treba izbjegavati je intenzivna tamno smeđa, jer na kosi koja ima tamniji pigment često izgleda kao crna. Ukoliko imate ujednačenu boju cijelom dužinom kose, za promjenu je potamnite sjajnim pramenovima u tri nijanse.

Održavanje boje

Važno je da o svojoj kosi brinete tijekom cijele godine, a s dolaskom toplijih dana te pojačanog sunčevog zračenja, briga o smeđoj kosi mora biti pojačana kako biste očuvali željenu nijansu, a za to su vam potrebni odgovarajući preparati.

Da bi vaša kosa blistala koristite šampon “Tigi Bedhead Brunette Goddess”. Obogaćen suncokretovim ekstraktima, kosi daje glatkoću i sjaj, a pritom i divno miriše!

bh

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo