Rijanine Frizure: Deset Godina Rijaninog Stila

Rijana je jedna od najpoznatijih pop pevačica amerike koja traje na sceni više od deset godina i stalno nas oduševljava svojim novitetima i promenama imidža. Rijana je rođena na Barbadosu ali je svoju pevačku karijeru započela u Ujedinjenim Američkim Državama. Od samog starta se dalo primetiti da će postati jedna od najprodavanijih pevačica današnjice i modna diva koji milioni žena prate i pokušavaju da iskopiraju njen jedinstven imidž. Kada se uhvatimo teme “frizura” uvek tražimo nešto što nam savršeno stoji uz naš oblik lica, boju kose uz našu boju tena, frizuru uz našu visinu, naš pigment i ostalo. Za ovu pop divu možemo reći da joj definitivno stoji SVE! Ovaj fotoalbum svih njenih stilova i frizura će Vas uveriti u to. Apsolutno je neverovatno da ma kako se ošišala ili ofarbala kosu, bila to duga nadograđena kosa ili kratka izbrijana piksica, ovoj devojci svaki rez dobro stoji.

Počećemo sa izbrijanom asimetrijom za kojom su žene apsolutno poludele. Dajte za primetiti i boju kose prljavo pepeljastu uz ne ofarbane izbrijane strane koje daju naglašenost frizuri.

rijana

Takođe jedna kratka frizurica pokazana u glamuroznom izdanju. Tamna šminka i pin up zalizana retro varijanta frizure izgledaju neverovatno na njoj.

rijana 2

Svi vole ombre pa i Rijana. Ombre je definitivno zarazio celi jet set Holivuda.

rijana-ombre

Još jedna asimetrična frizurica koja je bila veliki hit. Crna boja kose joj veoma dobro stoji.

asimetrija-rijana

Crvenokosa đavolica. I crvena boja kose je veoma čest izbor prelepe Rijane. Tih godina 2012/2013 je crvena kosa bila veliki hit.

crvenokosa

Rijana sa plavom kosom. Ovo je jedan od zadnjih kolora gde je Rijana predivna sa dugom bejbi plavom kosom.

plava

Predivna braon nijansa kose sa valovima

braon

Kratka piksica sa izvučenim krajevima kose na plavo. Veoma neobično i pomalo punk!

rihanna-pixie

Talijanka u Retro stilu šezdesetih

talijanka

Ne viđamo je često sa punđama, ali evo jednu smo iskopali sa dodele nagrada

pundja

Veoma gotički i glamurozno, crna kosa sa prljavo pepeljastim pramenovima

pramenovi1

Nismo je navikli sa ovakvim frizurama, ali njoj sve stoji!

riki

Ledena Kraljica!

ledena

 

Profesionalni Frizer i Šminker. Hobi joj je pisanje članaka o Kosi, šminci, Zdravlju kože i kose. 2002. Završila srednju frizersku školu i kurs za šminkera 3 mjeseca 2003. Unapredila kolorimetriju na Swarzkopf seminaru 2008. Otvorila sopstveni Frizersko Kozmetički Studio

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo