Rihanna i njene promene frizura

Ako ste ljubitelj Rihanna stila verovatno znate sve njene predivne transformacije od veoma kratke do super duge kose do asimetričnih kratkih frizura. Ako niste svesni toga koliko joj sve dobro stoji, ovde ćemo pokazati kratku galeriju popularnih frizure od Rihanne i možda ćete i dobiti neku inspiraciju za svoj novi imidž.

rihannad
Sa Rihannom se može poistovetiti samo neko ko voli lude i drastične promene. Jedan dan možete je videti sa elegantnom dugom frizurom, a onda vas može šokirati sa pola obrijane glave. Ali krenimo od početka njene karijere i pokušajmo saznati šta je najbolji look ove celebrity dive.

Kada je upravo počela da se penje na lestvici nosila je prirodnu brineta boju na kojoj je neodoljivo slatka.

rihanna-hairstyles
Zajedno sa njenim uspehom ona je transformirana od nevine slike devojke do odrubljene duge kose u punk stilu obrijane jedne polovine glave. Ovde je bila ofarbala kosu u crno i svedoci smo toga da joj je  to stajalo kao i ova stepenasta frizura.

rihanna-2010
Sledeća dramatična frizura koju želimo da vam pokažemo je podrezana frizura sa skoro obrijanom stranom i sa više slojeva na vrhu. Upravo ovde vidimo da je ovo početak njene ere gde je asimetrija njeno tajno oružije u kojem će postati prepoznatljiva.

Rihanna-blonde-hairstyle

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo