Riđokose Žene – Nijanse Narandžaste Boje Kose

Narandžasta (riđa) kosa je upadljiva za oko, misteriozna i seksi boja kose. Još jedna nota se veže uz ovu boju a to je egzotičnost. Topla vatrena narandžasta boja vas asocira na leto i vrele dane, zato tu boju mnogi frizeri i stručnjaci u kolorimetriji preporučuju baš zimi. Zima je dosadno godišnje doba i u tim hladnim danima topla boja kose osvežava izgled. Mnoge Holivudske glumice su riđokose i lojalne su svojoj narandžastoj boji kose godinama. Probaćemo da otkrijemo u čemu je kvaka sa tom bojom i zašto je žene toliko obožavaju, da im je jednostavno teško prefarbati je u drugu boju.

Zlatno narandžasta – Isla Fisher

ridjokose

Agynes Deyn

ridjokose-2

Briljantna copper narandžasta – Bryse Dallas Howard

ridjokosa-3

Šampanjac boja kose – Jessica Chastain

sampanjac-kosa

Ombre Narandžasta – Emma Stone

ombre-narandzasta

Pepeljasto Riđe – Margot Robbie

pepeljasto-ridje

Cigleno Narandžasta – Cristina Hendricks

cigleno-narandzasta

Boja Narandžine Kore – Rihanna

boja-narandze

Vatreno Narandžasta Boja Kose – Kristen Stewart

vatreno-narandzasta

Grimizno Hladno Narandžasta boja kose – Drew Barrymore

grimizno-hladno-narandzasta

Pokazali smo vam razne nijanse narandžaste boje kose. Svaka nijansa je zanimljiva za sebe i svaka stoji određenoj oobi. Nekom stoje vatrenije nijanse dok nekome stoje hladnije nijanse. Držite se pravila da ako ste rozikastog i crvenijeg tene onda koristite jače i vatrenije crvene, a ako ste blagog, plavog i hladnog tena onda koristite hladnije nijanse narandžaste i sigurno nećete pogrešiti.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo