Punđe – niske punđe

Niske punđe

1-SleekZalizana niska punđa

Šta može biti elegantnije od zalizane niske punđe i gude haljine? Odgovor na to je jednostavan, ništa! Ova frizura odiše glamuroznošću.

Da biste dobili sjaj, isfenirajte se skroz na ravno. “Zatim povucite svu kosu u nizak rep na potiljku vrata, osim prednjih šiški”. Pričvrstite konjski rep, a zatim umotajte kosu oko i uvrnite je oko repa. Sve to učvrstite ukosnicama. Sve to dobro nalakirajte i spremni ste za izlazak u otmeni restoran.

4-Curly_Low_BunNisko zakačena kosa: “Ovaj stil je super seksi za kovrdžave žene, uokviruje lice i nudi zavodničku notu”

Dodajte penu za kosu i zatim počnite da uvijate kosu sa figarom da bi bolje definisali svoju kovrdžavu kosu. Kosu labavo svežite u konjski rep pa ga onda sakrijte kovrdžama i sve to učvrstite ukosnicama za kosu. Na kraju pustite par slojeva šiški i sve to nalakirajte masnim sjajnim lakom za kosu.

3-Side_BraidNista pletenica sa strane je super ideja za vas koji volite pletenice. “Ova frizura je super ženstvena i romantična za proleće i leto!”.

2-loose_mseey_bunAko se niske pletenice ne pretvore u novi proletni trend, ništa neće. To je idealna kombinacija elegancije i romantične note.

Ovo je jedna od najboljih varijanti niskih punđi jer je možete nositi i po danu i po noći.

 

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo