Psi koji prate modne trendove

Lovely_Letters_Print_Hooded_Pets_ClothingDa nam je neko pričao pre deset godina da će kućni ljubimci da se oblače i prate modne trendove teško da bi im poverovali. Danas je sve više i više došlo u modu da nabavite malog psa i posvetite mu pažnju kao da je i čovek. Tako neki recimo svoje pse vode redovno sedmično u salone na manikir noktiju, na redovno šišanje, kupuju pseće parfeme da im ljubimac miriše i ostale stvari koje su aktuelne zadnjih godina. Morate priznati jako im slatko stoje odevne kombinacije jer sa njima dobijaju jednu drugu sliku životinje i pomalo karakter.


0023ae5d932f0b8f090c12 cat-fashion-decemb_1773594i pugs42U zapadnoj evropu i Americi životinje su se toliko popularizovale da su ljudi počeli da otvaraju butike sa garderobom samo za kućne ljubimce. Na zadnjoj slici vidite da se modni dizajneri za kućne ljubimce uopšte ne šale :)

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo