Predivne Ideje za Dekoraciju Vašeg Doma u Novogodišnjem Duhu

To je taj deo godine kada je sve hladno i kada imamo potrebu da ukrasimo svoj dom sa nečim toplim i nečim što će nam još više pojačati novogodišnji doživlja. Najbitnija stvar za zimske praznike su dekorativne stvarčice bez kojih to nebi bilo to, a to je jelka. Međutim, malo ćemo da pobegnemo od klasike i jelki koje morate odseći i ukrasiti. Za razliku od toga pokazaćemo Vam kako da drvetom možete napraviti animacije jelki na zidovima svoje sobe. Ovde se radi o modernističkoj umetnosti, a to je definitivo traženo što se tiče unutrašnjeg dekora u zadnjih pet godina.

#1 Božićno Drvce od drvene palete i ukrasa

Stylish-Pallet-Christmas-Tree-450x600

Ovo je jedan savršen primer modela jelke iz moderne galerije. Takođe je veoma praktičan način da se rešite otpada koji Vam ne treba iza kuće. Kao što vidite na slici. Lampioni su izvedeni u obliku jelke, pričvršćeni ekserima da prave taj oblik. Kada počnu da svetle daju odraz božićnog drveta. Treba Vam paleta, svetleći lapioni par metara, kugle dekorativne, zvezda na vrhu i polutka panja na dnu. Jednostavno a neverovatnog izgleda pogotovo noću.

# 2 Inovativno Božićno Drvce od oguljenih drvenih grana

Innovative-“Plane”-Christmas-Tree

Posebno je namenjeno malim stanovima gde nema mesta za klasičnu jelku. Definitivno je bolja opcija od bilo kakve plastike ako ste ljubitelj prirodnih materijala. Kao što vidite na slici, poenta je u tome da od grana napravite oblik tako što ćete na dnu redati najduže i sve postepeno kraće dok ne dobijete oblik. Grane možete uvezati žicom ili konopcem. Ukrasite je dodatno nekim svetlećim pahuljama ili kuglama.

# 3 Naslikano božićno drvce na paleti

The-Painted-Pallet-Christmas-Tree

Ovo je još jedna kreativna ideja kako iskoristiti staru paletu koja ničemu ne služi. Ofarbajte je u obliku jelke i ukrasite.

# 4 Božićno drvce napravljeno od plastičnih kašika

Christmas-Tree-Made-From-Plastic-Spoons-747x600

Neverovatan izum od plastičnih kašika. Ako ne budete mogli naći plastične kašike sa zelenom bojom, ofarbajte ih. Suština izrade se svodi na to da ih slažete po redu i lepite lepkom dok ne dobijete finalni oblik drvceta. Morate priznati da predivno izgleda da se stavi na neku komodu.

# 5 Najjednostavniji zadatak za danas: Drvce na zidu

Christmas-Tree-On-The-Wall-521x1024

Najjednostavniji ali ne i najlošiji izbor za danas. Složite i utiplajte u zid par grana, i jednostavno ih samo okitite. Ne može lakše a lepše!

Velika obožavateljica Mode i Modnih dodataka. I sama je Modna kreatorica i bavi se proizvodnjom i dizajnom sopstvenih odevnih predmeta.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo