Pre i Posle: Plava sa odsjajem ružinog drveta

Plava sa odsjajem ružinog drveta je sve popularniji modni trend zadnjih godina. Ovde ćete videti jedan veoma neuobičajen balayage kolor koji se ne viđa svaki dan. Pratite korake koje smo radili i uživajte u ovoj našoj transformaciji koju smo vam pripremili u ovim jesenjim danima. Jednu veoma ispranu i nezanimljivu boju kose, kao što vidite na slici, dovodimo do jedne apsolutno druge dimenzije. Frizura je zanimljiva, seksi i neobična u sektoru kolorimetrije. Ako se ne želite šišati i skraćivati kosu, a ide jesen, dosadno vam je i potrebna vam je nekakva promena. Ovo je vaš primer, pronađite sebe i predložite svom frizeru!

1

2

Odvojite sekcije kose kao na slici

3

Podelite kosu u osam sekcija kao na slici

4

Počnite da nanosite 5 (prirodnu boju korena, malo tamniju od modelovog prirodnog)

5

Farbajte trakasto jedan tamniji pa tri svetlija pramena, kako bi prevladala svetlija boja

6

Jedan pramen između farbajte do pola a drugu polovinu blajhajte u plavo

7

Uradite takav raspored na celoj glavi klijenta. Držite farbu i blanš 20-25 minuta

8

Na kraju nanesite 12.7 ružino drvo blond (ehos line farba). Držite 5 minuta na kosi, samo da počne da se sija u tonu ružinog drveta

9

Rezultat je fantastičan. Ovo je jedan neobičan i veoma atraktivan kolor sa kojim ćete u ovim jesenjim danima izgledati Neverovatno!

Velika obožavateljica Mode i Modnih dodataka. I sama je Modna kreatorica i bavi se proizvodnjom i dizajnom sopstvenih odevnih predmeta.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo