Pramenovi – ideje za 2014 godinu

Zima/Proleće 2014 godine može biti sumorna bez sunca i jako dosadna što se tiče modnih trendova za kosu. Nema potrebe da se držite i padate u monotoniju kada postoji savršen način da se izdvajate od ostatka ljudi sa zanimljivim pramenovima. Zahvaljujući brojnim kolor trikovima, ne morate da imate jednostavnu i dosadnu frizuru, tako da ne gubite vreme i naručite se u nekim od salona a evo vam i ideje o boji vaših pramenova.

Glamorous-hair-highlights perfect-hairOve jeseni frizeri nude toplije tonove za vašu kosu. Široka paleta boja će vam dati priliku da pronađete ton za vašu kose. Nema potrebe da odskačete previše od svoje prirodne boje, potrebno je samo malo da iznijansirate kosu skoro neprimetnim pramenovima i to će vam pojačati generalnu sliku vaše kose na jedan zavidan svetski nivo.
Za suptilan i elegantan izgled pokušajte da se držite podalje od jarkih tonova i odaberite tople nijanse.

Glamorous-hair-highlights-1 hair-dyeing-techniquesPrimetićete na slikama iznad kako smo iskoristili smeđu podlogu i sa njom uklopili prelepe tople i jarke tonove koje naglašavaju frizuru i lepotu vašeg lica.

Prirodno plava kosa može biti prelepo iznijansirana sa pepeljasto smeđom bojom i to definitivno trebate probati. Ne bojte se dodati ljubičastu, narandžastu, crnu i rozu u svoj možda pomalo avangardni način bojanja kose.

Glamorous-hair-highlights-2011 Glamorous-hair-highlights-2011-01 Glamorous-hair-highlights-ideas hair-highlights

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo