Popularne frizure za srednjoškolke i studentice

Mlade devojke u srednjim školama imaju potrebu dosta da eksperimentišu sa svojom kosom jer tinejdžerke u toj dobi traže svoj sopstveni stil. Mnogi stariji će reći da je školski period života i najlepši period u životu jedne osobe. Za vreme škole možete da nosite svakakve frizure i nemate ograničenja korporativnog sveta gde ćete biti prinuđeni da svoj stil kreirate po zahtevima vašeg poslodavca ili struke.
Vaša frizura u tim godinama je vaše ispoljavanje želje za samostalnošću i umetničkom slobodom! Kreiranje svog sopstvenog stila može biti i dobro i loše. Loše može biti iz razloga da ako pobegnete u ekstremnu krajnost, možete biti izopšteni iz društva i neprihvaćeni. Zato se držite neke normale, budite posebni ali u istu ruku i privlačni i lepi.

Long-Wavy-Back-Tied-Hair

Ovo je jednostavan izgled ukoliko ne želite da sečete svoju kosi u potrazi za zanimljivom frizurom. Za ovakve valove na kosi kao sa slike, biće vam potrebni veliki vikleri ili veliki debeli figaro. Ako se odlučite na viklere, navijte kosu dok je mokra i pustite je da se osuši prirodno ili je osušite fenom. Kada kosu uvijete dobro je očetkajte kako bi dobili prirodni izgled valova. Jednu stranu zakačite sa ukosnicama kao sa slike.

Choppy-and-Sleek-Hairstyle-with-Bangs

Ovo je veoma popularna frizura i mnoge devojke nose upravo ovakve šiške, ako se do sad niste nikad ovako ošišali, ne čekajte! Dobar frizer će vam prekopirati ovakvu frizuru, samo mu odnesite sliku. Uradite jako tanke plave pramenove ako želite da unesete malo zanimljivosti u vašu boju kose. Ova frizura se jednostavno održava, sve što vam je potrebno je četka i pegla za kosu. Ispeglati svu kosu na ravno!

Best_Otc_Hair_Color

Pletenica sa strane je veoma moderan detalj trenutno. Veoma je lako za održavanje, kosu ravnajte skroz do kraja a onda vrhove samo malo izvijte. Ako pratite crveni tepih, pletenice su veoma popularne ovih godina kao i ombre kolor koji vidimo na slici.

Corporate-Twisted-Clipped-Look

Ovo je frizura za devojke koje žele da ostave stariji utisak. Kosu treba malo da izvijete da bi lakše rukovali sa njom. Kada to uradite, uvrnite strane kose prema vani i pokačite kosu ukosnicama.

Messy-Curly-Waves

Sa ovim kovrdžama nikako ne možte pogrešiti. Potreban vam je figaro srednje veličine, znači ne predebeo. Potrebno je da imate dugu i stepenasto ošišanu kosu da bi vam frizura izgledala identično ovako. Nakon što ste svu kosu uvili, samo malo pročešljajte kosu sa češljem ne sa četkom. Ako imate samo četku, pobrinite se da samo malo i nežno prođete kroz kosu. Bolji način stilizovanja ove frizure je da samo rukama malo rastresete kosu.

Streaked-Graduated-Bob-Look

Ovaj asimetrični bob ima punk notu. Ako se ovako ošišate, ne zaboravite da uradite i ovakve pramenove ili neke slične, to će dati jošbolju dimenziju ovoj frizuri.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo