Pogledajte koliko je bob frizura popularna, polovina holivudskih zvezda nosi bob!

Tražite promenu imidža? Dosadila vam je duga kosa? Imamo savršene primere holivudskih zvezda kojim je bob trenutni zaštitni znak!
Većina žena koja gaji svoju kosu dugo vremena nema hrabrosti da se odluči na skraćivanje kose u obliku boba, ali možda vas ovaj članak razuveri u to.

Jedino na šta trebate pazii je vaš oblik lica. Zatim, dodatni strah većine žena je kad frizer uzme makaze pa počne da maše sa njima, da li je dobro razumeo koliko kratak bob želite. Pokazaćemo vam kako bob stoji glumici Cameron Diaz, Kris Jenner, i mnogim ostalim.

Kada se odlučite odseći kosu do brade, to ostavlja malo prostora za greške. Ako je rez je loše napravljen, nećete moći loše ošišanu kosu skrivati sa repom, i nekoliko meseci ćete morati čekati da vam kosa naraste da bi ponovo izravnali navodni neravan rez.


Poznati nisu izuzeti iz ovih grešaka u šišanju (dokaz A : Miley Cyrus ) . Ali opet većina njih se odlučuje da skraćuje kosu pa čak i do brade, što je apsolutni hit trenutno u holivudu.
Pogledajte primere i uživajte, nadamo se da smo vas nadahnuli da probate i vi.

Julianne Hough

1-23Kerry Washington

2-111
Emily Blunt

3-101
Alicia Keys

4-91
Cameron Diaz

5-9
Rose Byrne

6-8

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo