Pogledajte koje su najbolje bob frizure u 2015!

Kao i svake godine mi vam prvi pravimo i pišemo novitete za narednu sezonu. Bob je i dalje popularan i ostaće i u 2015.godini. Mnoge žene obožavaju ovu frizuru zbog njene funkcionalnosti, lakoće održavanja i naravno modernog i sofisticiranog seksi izgleda.

Postoji mnogo vrsta kratkih bob rezova. Ravni bob je svečaniji, formalniji i više paše kosi koja je tanka i kad nemate puno kose. Stepenasti razbacani bob je idealan za žene slobodnog duha koje nisu previše formalne i koje vole da izražavaju svoju osobnost i kroz frizuru.

Stepenasti bob može biti simetričan i asimetričan. Zavisno od vašeg posla, vaših godina i vašeg stila odevanja odaberite onaj koji vam nabolje pristaje.

kratki-stepenasti-bob

Pogledajte na ovoj slici koliko su bočne stranice ovog boba naglašene. Agresivno stepenovanje boba je veoma popularno. Ovakvo šišanje je potrebno propratiti sa nekim zanimljivim i modernim kolorom. Na slici možete dobiti ideju za pramenove. Pramenovi još više naglašavaju bočne špiceve i stepenove.

kratki-kovdrzavi-bob

 

Ovo je idealni bob za žene koje vole kovrdže i koje nemaju dovoljno volumena. Ovako razbacane i lepršave kovrdže daju utisak da imate više kose na glavi. Ukoliko ne volite da je bob predugačak i da osetite kosu na vratu, onda je ovo definitivno frizura za vas.

kovrdzavi-bob-na-stranu

Kada su u pitanju zadnje dve godine, lepršavost i prirodnost je definitivno u modi. Ovaj duži bob sa zabačenim šiškama u stranu i dužim bočnim stranama je definitivno hit u 2015. Daće vam zahtevani messy utisak koji se definitivno fura zadnjih dana!

plava-kosa-bob-na-stranu

Ovde smo vam pokazali bob na plavoj i prirodno ravnoj kosi. Sa šiškama na stranu, ne previše dugačkim, sa ovim bobom nikako ne možete pogrešiti. Ovo je definitivno jedna od najseksipilnijih frizura u 2015.godini

bob-do-brade

Razbacani i valoviti bob do brade nam jednostavno oduzima dah. Moda se sve više naginje na retro šezdesete godine prošlog veka. Pinap dive i koktel frizure. Ako se vidite u tom ozračju, iskopirajte sebi ovu frizuru.

asimetricni-bob

Asimetrični bob sa šiškama u stranu joj predivno stoji što možete i videti na slici. Međutim, glavni utisak daje zalizana strana iza uha. Ova frizura je izuzetno elegantna i sofisticirana. Jedini problem sa ovom frizurom možete imati ukoliko imate previše naglašene uši i morate ih skrivati.

Pokazali smo vam neke od najzanimljivijih modela bob frizura za 2015. Nadamo se da ste uživali!

bobiii

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo