Plava kosa: Najlepše bež boje za plavuše u 2014.godini

Platinaste boje su ostavljene iza nas i sad se zajedno uveravamo da se sve više vrti bež plava boja kao apsolutni hit u ovoj godini. Ako zajedno pomešate platinum blond i bež plavu takođe nećete pogrešiti, jer će se pigmentacija ravnomerno rasporediti i kosa će izgledati sasvim prirodno plava.
Kao otkriveni trend od prošle godine, bež plava boja nastavlja da gazi konkurenciju i postavlja za cilj svakoj plavuši da isproba taj prirodni look. Biti plavuša je neprekidna bitka za lepu nijansu koja ne zavisi samo od kose već i od vašeg tena. Kad usledi leto u kojem ćete preplanuti, neke nijanse plave će vam možda praviti prevelik kontrast.

Poznati koji vole bež plavu boju

The Golden Touch bež plava je boja koja je oduševila mnoge poznate kao što su Taylor Swift i Natalie Portman, takođe i Nicole Richie i Jennifer Aniston . Savršena stvar kod bež boji za kosu je to što i kad izraste sa velikim porastom ona izgleda savršeno prirodno i lepo.

2014-Nicole_Richie_beige_blonde_hair_color-252x336 "Horrible Bosses" Los Angeles Premiere - Arrivals "Savages" Los Angeles Premiere - Arrivals 2012 MTV Video Music Awards - ArrivalsSvetlo Bež Plava Boja kose

Ako već imate srednje plavu kosu a želite da je posvetlite. Iskoristite veoma svetlu bež plavu boju i ona će uspeti bež posvetljivača da izvuče tih par tonova svetlije.

Ako vam je kosa narandžastog sjaja i ne sviđa vam se ta boja, najbolje je da posetite iskusnog koloristu koji će znati da paletu crvenih i narandžastih boja vaše kose preobrati u ljubičasto hladne tonove u koje spada i bež plava. Ne bojte se kosa vam neće biti ljubičasta :).

Savet: Plavuše često imaju problem sa brzim izrastkom. Žene koje su tamnije prirodno a farbaju se u plavo, svakih 15 dana moraju da osveže boju korena. Ukoliko ste tamni i nemožete više stići na prezahtevnu plavu kosu, i ukoliko vam je kosa stradala od plave boje, razmislite na prelazak u brinete.

 

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo