Piksi Frizure

Od prošlog veka i ikona koje su nosile kratke piksi frizure pa sve do danas one nisu izgubile na svojoj popularnosti. Mnogo filmskih diva je u prošlosti obožavalo kratke piksice, a neke nikad nisu ni pustile kosu niti promenile frizuru. Kako je danas život sve brži i kako sve manje imamo vremena da pratimo taj tempo, nemamo vremena za svoju kosu. Piksice su veoma jednostavne frizure koje ne zahtevaju feniranje i mukotrpno nameštanje i stilizovanje koje traje satima sa dugom kosom. Piksi frizure se lako nameštaju voskom, gelom, kristalima i dovoljno je da samo prstima prođete kroz kosu i da namestite svoju kratku piksicu. Ako mislite da kratka kosa kod žene nije seksipilna za muškarce, ovaj članak će vas razuveriti. Ženama itekako dobro može da stoji kratka kosa pogotovo ako su sitnije glave pa ih kratka piksi frizura otvori i naglasi im predivno žensko lice. Ženska lepota je još više vidljivija i naglašenija uz kratku frizuru.

Kate Moss

hbz-pixie-kate-moss-lg

Nadja Aureman

hbz-pixie-Nadja-Auermann-lg

Linda Evangelista

hbz-pixie-Linda-Evangelista-lg

Charlize Theron

hbz-pixie-charlize-theron-lg

Coco Rocha

hbz-pixie-coco-rocha-lg

Jennifer Lawrence

hbz-pixie-jennifer-lawrence-lg

Michelle Williams

hbz-pixie-michelle-williams-lg

Miley Cyrus

hbz-pixie-miley-cyrus-lg

Nadamo se da ste uživali u ovim kratkim piksi frizurama, ako se odlučite na šišanje, nadamo se da smo Vas mi ohrabrili na to!

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo