Ombre šmnikanje: Ljubičaste ombre usne

purple-ombre-lips

 

Nešto odma na početku moramo razjasniti – ovo definitivno nije mak up izdanje za posao ili za neke sastanke na kojim trebate izgledati službeno, ali ako hoćete da izgledate drugačije od ostalih i da imate najbolje našminkane usne u gradu ovo je definitivno nešto novo u 2014-oj godini šta definitivno trebate probati na svojim usnama.

Tehnika se zove ombre šminkanje usana i idealno je za avangardni izgled i punky partijane. U ovom tutorijalu korak po korak pokazaćemo vam kako da dobijete ovaj ombre efekat na usnama koristeći ljubičasti i beli karmin.

Prvo, obojite pola usne u ljubičastu boju a pola usne u belu boju.

Zatim zatvorite usta i protrljajte usnama da bi ublažili prelaz iz boje u boju. Uzmite čistu četku i polako prevlačite ljubičastu boju preko bijele boje ali ne do kraja dok ne dobijete savršeni prelaz kako je i pokazano na slikama iznad.

Lagano uklapajte prelaz što je nežnije moguće i zatim završite sa belom četkicom. Finalni rezultat vašeg rada bi trebao izgledati kao što je prikazano na zadnjoj slici. Uživajte u ovom ombre efektu usana i budite prepoznatljivi i jedinstveni!

Profesionalni Frizer i Šminker. Hobi joj je pisanje članaka o Kosi, šminci, Zdravlju kože i kose. 2002. Završila srednju frizersku školu i kurs za šminkera 3 mjeseca 2003. Unapredila kolorimetriju na Swarzkopf seminaru 2008. Otvorila sopstveni Frizersko Kozmetički Studio

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo