Ombre klipse – za devojke koje ne vole farbanje kose

Danas na tržištu frizerske kozmetike možemo da nađemo svašta i to tržište je sve veće i veće. Ovde ćemo devojkama koje ne vole farbanje a nosi im se ombre pokazati kako da dobiju ombre za samo par minuta. Klipse za kosu već godinama krase devojke koje imaju problem sa rastom kose, a ovako veoma lako produžuju kosu i skidaju je kad god to one hoće.

OMBRE-KLIPSA-1

Kao što vidite na slici, ove klipse su ofarbane u balayage ombre tehniku, i boje su savršeno iztonirane.

Zašto je ombre klipsa bolja od farbanja?

Ombre klipse su bolja varijanta za devojke koje samo žele da isprobaju i isfuraju jedno vreme ombre, pa bi se na kraju vratile u svoju boju. Umesto mukotrpnih tretmana vraćanja boje u salonima, ovakvu transformaciju pomoću klipsi možete da izvedete za samo nekoliko minuta.

ombre-klipsa-2

Postoje razne nijanse i razne dužine  ombre klipsi. Najbolje je da izaberete neku koja bi pristajala uz vaš tonalitet kose. Pogledajte najtamniji deo klipse koji je imitacija vaše kose i prilagodite ga vašoj boji kose.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo