Ombre frizure poznatih – postupak kako napraviti ombre

Ombre frizuru uvek ostavlja najviše utisaka što se tiče bojenja kose i trendova u kolorimetriji. To je jedan od najvećih razloga tolike popularnosti, i zašto toliko mnogo žena nosi takav kolor. Ombre frizura je vrlo popularna među poznatim ličnostima iz Amerike i možete videti brojne poznate kako nose ombre frizure koje mogu biti neverovatan izvor inspiracije za vas.

hair-color-ombre  Ombre-hair-color
Ombre frizura je imitacija tamnog korena i izgleda kao da je izrastao veliki porast na vašoj kosi. Može biti da je ovaj trend nastao slučajno tako što je neko zaboravio da se ofarba od poznatih, ali moramo reći da je to jedna od najdivnijih frizura i stilova koje je bilo ko mogao ikada izmisliti. Tranzicija iz tamne u svetlu kosu čini da kosa izgleda duže i obimnije. Kad se ombre odradi profesionalno kao što vidimo kod poznatih, onda on izgleda bezprekorno. Ako se nemožete odlučiti kakav ombre da napravite i koliko svetao evo vam ovde nekoliko slika za inspiraciju.

Barrymore-Ombre Drew-Barrymore-Ombre
Nije teško za napraviti ombre čak i kad niste frizer danas postoje preparati poput Loreala koji je izbacio svoju ombre liniju i olakšao vam kućnu radinost.

Ombre Ombre-hair-color-2011
Ako imate tamno smeđu ili brineta kosu to znači da trebate izbeljivati ​​krajeve i ostavite koren prirodan. Nakon što ste izbelili kosu stavite zlatni ili prljavi (pepeljasti) preliv i prelijte da dobijete željeni ton. Ako se prelaz jedva bude video nakon postupka onda ste napravili vrhunski ombre, a mi smo vam otkrili sve tajne ombre frizura.

Dame koje imaju plavu boju kose treba ofarbati samo koren u tamniju nijansu. To je mnogo lakši postupak jer nema potrebe da idete na izbeljivanje. Boja isticanja treba da bude dva tona tamnija od baze tona.

ombre-ideas Rachel-Bilson-ombre

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo