Obrve po obliku lica

eyebrow11

Obrve često zapostavljamo na svom licu, i mnoge cure misle da je dovoljno da nasumično počupaju obrve. Postoje oblici obrva koji odgovaraju raznim tipuvima lica, i naravno ne odgovaraju svi oblici obrva svakom obliku lica. Svi smo mi jedinstveni i jedinstvenog oblika glave, ali ovaj izbor ćemo generalizovati i svesti na najčešće i generalne oblike lica, kako možete videti i na slici.

Prateći mnoge poznate make up stiliste, svi govore o tome kako je od vitalne važnosti naglašavanja vaših očiju upravo oblik vaših obrva. Pravilnim održavanjem vaših obrva možete sakriti svoje nedostatke na licu i preusmeriti pažnju na njih same.

Pregledajte naše kategorije oblika lica sa slike i pogledajte sebe u ogledalo – upitajte se, kojeg je oblika vaše lice i da li vaše obrve odgovaraju tom obliku? Vaš oblik lica odredite iz ponuđenih: Ovalno, Duguljasto, Okruglo, Četvrtasto, Srcoliko i dijamantskog oblika.

Ako niste sigurni koji je od ponuđenih oblika vaš, podignite kosu i uslikajte se i onda uporedite na kompjuteru sa slikama iz primera.

Profesionalni Frizer i Šminker. Hobi joj je pisanje članaka o Kosi, šminci, Zdravlju kože i kose. 2002. Završila srednju frizersku školu i kurs za šminkera 3 mjeseca 2003. Unapredila kolorimetriju na Swarzkopf seminaru 2008. Otvorila sopstveni Frizersko Kozmetički Studio

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo