Novogodišnji Ukrasi za Jelku

Svi mi smo kao deca sigurno jedva čekali da dođu novogodišnji praznici kako bi ukrašavali svoju jelku. Jelka je jedan predmet koji budi veliku kreativnost i radost kod dece dok je ukrašavaju. Posebno se radujemo ako zateknemo i neke poklončiće ispod nje. Jelke se mogu ukrašavati na razne načine i razne boje mogu dominirati. Tri standardne boje božića su crvena, bela i zelena. Uz te tri boje možete ubaciti i ostale nijanse i nećete pogrešiti. Mi ćemo Vam pokazati mnogo slika sa idejama koje smo pokupili kako bi Vi našli svoj stil dekorisanja jelke. Ukrase za jelku možete kupovati u raznim shopping centrima ili na internetu. Ako u Vašem kraju nema previše izbora onda se bacite na traženje dekoracija na internetu. Pogledajte naše ideje ispod i javite nam ako imate svoje neke ideje koje bi i mi mogli objaviti.

kerstboom434

Možete ukrasiti i zid u obliku jelke. Ako ste zagovornik seče drvca, onda je ovo odličan dekorativni izbor za Vaš dom.

modern-decorating-ideas-for-christmas-tree-1
modern-decorating-ideas-for-christmas-tree-2

Ako volite sneg i doživljaj kada sneg padne na drvca i kada je sav pejzaž bel. Kupite sebi belo drvce i ukrasite ga.

modern-decorating-ideas-for-christmas-tree-3

Ovo su dva drvca spojena. Ako ste ljubitelj neobičnih dekorativnih umetnih drvca, izaberite ovo.

modern-decorating-ideas-for-christmas-tree-7 modern-decorating-ideas-for-christmas-tree-9 modern-decorating-ideas-for-christmas-tree-10 modern-decorating-ideas-for-christmas-tree-11 modern-decorating-ideas-for-christmas-tree-13 modern-decorating-ideas-for-christmas-tree-15 modern-decorating-ideas-for-christmas-tree-16 modern-decorating-ideas-for-christmas-tree-17 modern-decorating-ideas-for-christmas-tree-18 modern-decorating-ideas-for-christmas-tree-19 modern-decorating-ideas-for-christmas-tree-21 modern-decorating-ideas-for-christmas-tree-22

Velika obožavateljica Mode i Modnih dodataka. I sama je Modna kreatorica i bavi se proizvodnjom i dizajnom sopstvenih odevnih predmeta.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo