Novogodišnji Pokloni za Decu

Deca se najviše obraduju poklonima, i jedva čekaju jutro da zavire u svoju čarapu koju su ostavili preko noći, ili ispod jelke. Napravili smo ovo izdanje kako bi Vam pomogli da na vreme smislite i nađete adekvatan poklon za svoje dete. Mališani najviše vole igračke, pa ćemo se tako i mi najviše bazirati na najpopularnije igračke za decu. Igračka je poseban predmet u detetovom odrastanju. Dete u igrački ostvaruje svoju kreativnost i povezuje se sa njom. Detetu je veoma bitno da ne zaboravite na njega ili nju, pogotovo ne za božićne i novogodišnje praznike.

# 1 Svetlucavi Žabac

zaba_sa_svicima

Žabac koji svetli ispušta umirujuće zvukove koji uspavljuju decu. Najzanimljiviji deo detetu je svetlo koje se pali u žabčevom stomaku. Deca vole noću da imaju neko svetlo u sobu, i ovo sigurno neće biti poklon koje će Vaše dete zabaciti u ormar posle nove godine. Automacki se gasi nakon 45 minuta a to je dovoljno vremena da uspava dete sa umirujućim pesmicama i zvukovima cvrčaka.

KUPI

# 2 Uspavana ovčica – Sleep Sheep

sleep-sheep

 

Sleep Sheep je igračka sa ugrađenom zvučnom kutijom koja ima razne umirujuće zvukove kako bi Vaše dete lakše zaspalo. Zvukovi majčinog srca, prolećne kiše, talasi okeana, pesma kitova su samo neki od zvukova. Ovo je veoma lep i pratkičan poklon za Vaše dete.

KUPI

# 3 Leptir u Tegli

leptir_u_tegli_1(1)

Predivan i unikatan poklon za dete koje voli prirodu i leptire. Specijalno lep poklon za devojčicu koja je već proletos zavolela leptire i naučila o biljnom i životinjskom svetu.

KUPI

# 4 Velika Greb Greb karta sveta

Velika-greb-mapa-sveta1

Probudite u svom detetu velikog poznavaoca i ljubitelja geografije. Ova karta je idealna društvena igra pogađanja zemalja gde će Vaše dete naučiti gde se koja zemlja nalazi. Ugodno spojite edukaciju i igru.

KUPI

Velika obožavateljica Mode i Modnih dodataka. I sama je Modna kreatorica i bavi se proizvodnjom i dizajnom sopstvenih odevnih predmeta.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo