Novi Trend 2015: Pikseli na Kosi

Ovo je jedan veoma zanimljiv modni trend u frizerskom svetu koji pogađa 2015-tu godinu. Mnogi frizeri predviđaju pad ombre kose sa scene i rast interesovanja za pikselima na kosi. Pikseli se mogu raditi u raznim nijansama i bojama na raznim podlogama. Koliko god vam mašta ide daleko toliko možete eksperimentisati.

O pikselima na kosi sam slušao na nedavnom Revlon seminaru u Banja Luci, gde su nam stručnjaci iz kompanije Revlon i pokazali kako se rade pikseli na kosi. Pre nego što su počeli da nam to pokzuju mislio sam da je to veoma teško za izvesti, ali sam se prijatno iznenadio da uopšte nije teško.

pink-pixel-hair

Evo kako pikseli izgledaju kad su gotovi i kad su rađeni sa pink varijantom na nefeabanu kosu.

Kao što vidite na slici, ovaj kolor je veoma interesantan zato što kada se kosa njiše dok hodate, prelivanjem boja na odjaju sunca vaša kosa i kolir pikseli će izgledati neverovatno.

Pikseli su najpreporučljiviji da se rade na šiškama kako bi vam naglašavali lice i oči i kako bi bili u prvom planu. Možete ih naravno uraditi po celoj kosi.

pixelated-hair-color-x-presion-7

U sledećem članku ćemo vam pripremiti i prilog o tome kako se rade pikseli na kosi.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo