Novi Chanel puder: Sasvim prirodno ovog leta 2014!

Ovog proleća prvenstveno treba posvetiti pažnju osnovama. Svež i prirodno lep ten koji ostaje besprekoran tokom celog dana – to je make up imperativ za sezonu koja je pred nama.

Chanel PERFECTION LUMIERE porodica postaje bogatija za jednog čiana: predstavljanio PERFECTIO LLMIERE VELVET, veoma lagani tečni puder koji ima efekat druge kože, prirodno izglađuje i izjednačava ten uz blistavo baršunast mat rezultat. Ključne reči koje opisuju su prozirnost i mat efekat, pokrivanje i lakoča, prijatnost i blistavost. Osećaj na koži je lak poput pera, skoro neprimetan. A ipak, rezultat je tu. Apsolutno vidljiv. U tren oka, ten izgleda besprekorno. Ne samo da su nesavršenosti lica umanjene, tekstura kože je glatka, a pore su skupljene. Tekstura emulzije, laka za nanošenje, trenutno se stapa sa kožom, pretvarajuči se u prirodno puderast mat veo. Pri dodiru s kožom, utapa se postepeno da bi trenutno korigovala nepravilnosti i formirala nevidljivu i prijatnu drugu kožu. Boja i blistavost traju od jutra do večeri: boja ne bledi i ne razmazuje se, nesavršenosti su diskretno pokrivene, a koža zadržava prijatan osećaj, bez zategnutosti. Nesavršenosti, tamne fleke i crvenilo su umanjeni, bez osećaja težine na licu ili smanjene blistavosti tena; višestruko reflektovanje svetlosti izjednačava ten savršeno homogenom bojom i prozračnim rezultatom.

Chanel-perfection-lumiere-velvet-review-22_thumb_600x600

 

Profesionalni Frizer i Šminker. Hobi joj je pisanje članaka o Kosi, šminci, Zdravlju kože i kose. 2002. Završila srednju frizersku školu i kurs za šminkera 3 mjeseca 2003. Unapredila kolorimetriju na Swarzkopf seminaru 2008. Otvorila sopstveni Frizersko Kozmetički Studio

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo