Najpraktičnije Frizure

Svi smo uvek u potrazi za najpraktičnijom frizurom koja nam neće smetati i koju ćemo lako održavati. Pratkične frizure su frizure koje se veoma lako nameštaju i koje ne zahtevaju frizera, feniranje, peglanje, uvijanje, lak. Pratkična frizura nebi trebala da Vam oduzme puno dragocenog vremena. Ako ste praktična osoba koja voli da je uvek sve na svom mestu, onda ćete sigurno uživati čitajući ovo izdanje najpraktičnijih frizura. Počećemo sa kratkom kosom a završiti sa dugom kosom. Dakle za sve dame ćemo ponuditi rešenje i za sve veličine kose.

#1 Kratka kosa

najprakticnija-frizura

Što se tiče kratke kose, ovo je veoma praktična frizura za održavanje. Oslobođene uši, oslobođen vrat i kosa na stranu. Ovu frizuru možete postići u tri poteza prstima i sa malo laka. Toplo preporučujemo ovu frizuru svim ženama koje vole kratku kosu i koje ne vole da ih kosa previše opterećuje. Ova frizura je veoma chick, otmena i seksi. Savršena je za veoma zauzetu poslovnu ženu.

#2 Kratka Asimetrija

kratka-asimetrija

Ukoliko Vam se dopadaju veoma naglašene asimetrične frizure, ovo je frizura za Vas. Ovo je odličan primer frizure za gustu kosu. U ovoj frizuri svoj bujni volumen koristite u svoju korist. Kratko na vratu i ušima učiniće Vaš osećaj ove frizure veoma ugodim i lakim za stilizovanje i održavanje.

#3 Srednje Kratka Kosa

paz

Zadnjih godina ova dužina kose je jako moderna. Posvetljeni krajevi, lagano razbarušena kosa sa ravnim rezom je veoma praktična frizura i lagana za stilizovanje. Ako Vam je dosadila stepenasta frizura, odsecite kosu na ovakav dugački bob malo posvetlite krajeve i imaćete frizuru koju uvek možete lako namestiti.

#4 Asimetrična Frizura

asimetrija

Srednje kratka asimetrična frizura je veoma šik. Ako dodate još šiške u stranu, stajaće svakom tipu i obliku lica. Kosina u asimetričnim frizurama daje jednu sasvim novu i modernu notu svakoj bob frizuri. Ova frizura je laka i praktična za održavanje. Ako Vam je kosa blago valovita, malo je ispravite i to je to.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo