Najbolji ombre pramenovi poznatih

ombre-pramenovi

U zimu možete napokon da predahnete i da se odmorite od štetnih elemenata za kosu kao što su (uv zračenje, morska voda, proces prženja kose na suncu). Zima je savršen period za vraćanje kose u život (razni tretmani, balzami, maske za kosu), takođe i bežanje od izrazito plave kose i vraćanje u neke tamnije tonove sa pramenovima poput balayage ili ombre tehnikama.

Vi plavuše pre nego što izjavite da nikada nebi mogle da budete brinete, molimo vas da obratite pažnju na Lauren Conrad. Neverovatna pepeljasto svetlo braon sa karamel pramenovima naglašava njeno lice i ten i daje joj notu Kalifornijskog osunčanog tena tokom cele godine.

Takođe, tu je uvek i tamnija opcija za isprobati. Primetili smo prošle godine na pistama i u Holivudu, taman porast sa svetlim ombre pramenovima. Bukvalno sve glumice i ostale poznate ličnosti su radile nekakav ombre. Zato smo mi i radili na ovom članku, dajemo vam mogućnost odabira najlepše formiranog ombrea i nagovaramo vas da sa dosadnih jednobojnih tonova na vašoj kosi, uradite nešto moderno i neobično. Pramenovi su u svetu apsolutni hit tako da sa nijednom nijansom ne možete pogrešiti.

Na šta treba obratiti pažnju?

Najviše trebate obratiti pažnju na boju svog tena. Najkomplikovaniji je rozikasti ten. Taj ten recimo ne voli pepeljaste tonove i tu biste mogli da napravite grešku. Ako imate rozikasti ten, hvatajte kombinacije crvenih, naranđžastih pramenova, jer vam kosa i vaša priroda već naglašava da ste puni crvenog pigmenta. Dakle, treba prratiti i svoju prirodu!

Ako razmišljate o pravljenju ombrea i balayage tehnike na vašoj kosi i želite da i vi imate odsjaj tena čokoladni? Razmislite o zlatno plavim, tamno smeđim ili hladno plavim pramenovima i nećete pogrešiti. Stavite svoju lepotu i kosu u prvi plan!

Kako održavati ombre i balayage?

Lako, ovaj trend je super lak za održavanje. Kosu jednostavno kad osetitite da su vam krajevi izgubili preliv boju, nabacite samo novi preliv. Kosa nije sva ofarbana već samo krajevi. To je jedna velika prednost jer se lako vratite u svoju boju i nefarbanu kosu. Sačekate par meseci i odsečete krajeve koje ste farbali.

Koje frizure su najbolje za ombre i balayage?

Videli ste i sami da je uvijena, prelomljena kosa hit u Holivudu. Lagane i krupne lokne daće vašim pramenovima jednu glamuroznu notu. Pogledajte naš izbor poznatih iznad i sve će vam biti kristalno jasno.

Nadamo se da smo vas nadahnuli da isprobate jedan od naših preporučenih ombre i balayage stilova. Ne bojte se da unesete u svoj izgled malo promene!

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo