Najbolji Ombre Izbor u 2015: Ombre Bob

Ombre je i u ovoj godini nastavio da snažno dominira scenom. Poznati se ne odvajaju od ovog proverenog kolora a nove varijacije nijansi nas oduševljavaju. Viđali smo svakakve ombre pramenove u svetu poznatih ali moramo da razdvojimo dobar ombre od loše urađenog. Najveći trenutni hit je moramo se složiti ombre bob.

Šta je to ombre bob i zašto se toliko nosi?

Ombre bob frizura je atraktivna frizura iz razloga što naglašava lepe konture lica i podržava jaku i tamnu šminku koja je veliki hit ove godine. Ljubičaste i tamne varijante make up-a su velika novost na pistama ove godine. Ombre pramenovi fantastično idu uz tamnu šminku jer prave zanimljivost i kontrast tamnog i svetlog.

Zašto skratiti kosu na bob dužinu?

Bob dužina kose do ramena je veoma seksi i pristaje ženama koje vole da izgledaju glamurozno i da nose duge haljine sa otvorenim leđima. Sa valovitom bob frizurom zaboravite trenerku. Moda ide u veoma elegantnom smeru.

Uvijena ili ravna kosa?

Uvijenu kosu vam pokazujemo u ovom primeru, ali to ne znači da se ravno ne nosi. Nosi se ravno ali u nekim više casual varijantama. Za glamurozan i otmen izgled izaberite valove uz naravno kolor ombrea poput ovog na slici koji je definitivno naš top ombre ovog meseca.

najbolji-ombre-izbor

 

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo