Najbolje od ljeta 2014: Zalizana strana kose

Zalizana kosa na stranu

Kada pogledamo trendove u svakodnevnom opuštenom nošenju kose uvek se vrti ravno i uvijeno. Ovo je novo u 2014.oj godini a to je da je neverovatno popularno ovog leta zalizivanje kose sa gelom. Zalizano na stranu od vrha glave ali ne i do kraja, kosa treba na krajevima da prirodno leprša. Da bi dobili ovu frizuru dobro isfenirajte kosu, zatim je i ispeglajte ukoliko vam je teška kosa i neda se isfenirati. Lagano izvijajte krajeve da ih okrenete od lica. Sliku koju vam nudimo kao inspiraciju vaše nove frizure u vrućim letnjim danima slikao je fotograf nakon kreacije poznatog frizerskog stiliste Ken O’Rourke-a koji vam ovaj letnji hit od frizure toplo preporučuje.
kosa-yaliyana-sa-strane
Varijanta kratke kose je takođe veoma HOT! Vratimo se malo osamdesetim godinama prošlog veka kada je ovako kratka kosa sa zalizanom stranom dominirala, ne preostaje nam ništa drugo nego da zaključimo kako se moda i trendovi vrte u krug.
kratka zalizana kosa
Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo