Najbolja sjenila prema boji vaših očiju

Pitate se koje sjenilo odgovara vašoj boji očiju? Ovde ćemo pogledati koja sjenila odgovaraju kojoj boji očiju, tako da sebi nađete odma odgovarajuća sjenila a ne nakon nekoliko neuspeha koja se plaćaju.

Smeđe oči

Žene sa smeđim očima imaju najširi spektar opcija kada je u pitanju izbor sjenila.

Razlog : Smeđa boja je neutralna, i nema tendenciju da se takmiči sa bojama na isti način na koji druge nijanse i boje očiju hoće.

Sareno zeleno siva boja očiju

Šarena boja očiju sadrži više boja i tonova, taj spektar boja su negde između zelene i smeđe i često imaju žute mrlje i sive mrlje unutar oka i one im daju prirodan sjaj .

Narandžaste oči

Narandžaste oči su tako lepe , tako jedinstvene i tako različite ! One su mešavina zlata i smeđe.

Morsko plave oči

Morsko plave oči izgledaju sjajno sa smeđim sjenilom , jer smeđe i plave su suprotne boje u spektru i zajedno daju fantastičan rezultat.

Zelene oči

Profesionalci uvek govore da je ljubičasto sjenilo najbolje na zelenim očima. Takođe možete kombinovati i srebrno i roze.

Plave oči

Plava je prirodno hladna boja, tako da toplije nijanse imaju tendenciju da daju plamen vašim očima. Samo imajte na umu da ako imate svetlo plave oči, ne nanosite previše boje na kapke koja će odvući pažnju sa lepih očiju!

db3

Profesionalni Frizer i Šminker. Hobi joj je pisanje članaka o Kosi, šminci, Zdravlju kože i kose. 2002. Završila srednju frizersku školu i kurs za šminkera 3 mjeseca 2003. Unapredila kolorimetriju na Swarzkopf seminaru 2008. Otvorila sopstveni Frizersko Kozmetički Studio

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo