Nadogradnja svilenih trepavica

Metoda nadogradnje svilenih trepavica je nastala upravo iz razloga dobijanja što prirodnijeg izgleda. Niste zadovoljni vašim trepavicama, a ne volite vještačke? Pravo riješenje je nadogradnja metodom „dlaka na dlaku“, odnosno nadogradnje svilenih trepavica.

Kako se radi nadogradnja?

tr2Kod ove metode ljepi se dlaka na dlaku. Svaka nit se pojedinačno nadograđuje specijalnim ljepkom na jednu prirodnu trepavicu, pa djeluje prirodno (svilena trepavica se lijepi na prirodnu trepavicu) tako da je vašim prirodnim trepavicama omogućen nesmetan rast. Svilene trepavice su identične prirodnim. Stavljaju se direktno na dlaku, a sa njom i otpadaju. Baš kao i vlasi kose, i trepavice imaju svoj prirodni životni ciklus. Tako da svilene trepavice ne otpadaju sa prirodne, nego zajedno s njom, pa je zato potrebno nadograditi novu svilenu trepavicu na novu prirodnu. U prosjeku je potrebno jednom mjesečno dopuniti ih, ukoliko želite da vam stoje „zauvijek“. Postupak se odvija u ležećem položaju i sa zatvorenim očima. Ova vrsta tretmana je potpuno bezbolna i opuštajuća i traje u prosjeku oko dva sata. Važno je da znate i da na nadogradnju treba da dođete bez ikakve šminke i nanesene kreme.

Kako se održavaju svilene trepavice?

Postoje određena “pravila ponašanja” kada je nadogradnja upitanju. Na ove trepavice možete staviti maskaru (koja nije vodootporna), mada neće biti potrebe da je stavljate. Trepavice ne treba stalno dirati rukama, ne treba ih čupati, agresivno pritiskati peškirom ili rukavicom za skidanje šminke i ne koristiti uljne skidače šminke.

Kada ne možete nadograditi trepavice?

Ukoliko postoje bolesti oka kao što su konjuktivitis, čmičak, tumori očnog kapka, odvajanje mrežnjače, sindrom suvih očiju, zapaljenje rožnjače i povrede oka u tom slučaju se nadogradnja ne radi.

Zanimanje: Profesionalni šminker Edukacija: Škola Šminkanja Tijana Avramović

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo