Nadogradnja kose – ekstenzije – sve vrste

Imati zdravu i lepu dugu kosu san je svake žene. Mnoge žene imaju urođeno slabu i tanku kosu. Pokušavaju da je puste da raste ali je to na kraju samo mučenje jer se slaba i tanka dlaka ako se redovno ne šiša sama krza i tako uvek ostajete na istoj dužini kose.

Nadogradnja kose je revolucija u kozmetičko – frizerskom svetu već desetak godina. Nadogradnjom kose svaka devojka ili žena postiže željenu dužinu u samo par sati.

Nadogradnju kose možete uraditi na sledeće načine:

  • Keratinska nadogradnja
  • Nadogradnja na češljiće, klipse
  • Nadogradnja mikroringom
  • Šivena nadogradnja na pletenicu

Nadogradnja kose keratin

Keratinska nadogradnja kose je i najzastupljenija i najčešća kod korisnika. Postoje vrste po slaganju keratinske nadogradnje kose:

  • Potpuna
  • Parcijalna
  • Pramenovi u boji (par ili više komada)


    Keratinska nadogradnja kose, naime, spoj se pravi od prirodnog sastojka keratina kojeg svaka dlaka ima u svom sastavu.Potpuna nadogradnja keratinom se pravi tako što se u redovima nadogradi cela glava i to zovemo potpunom nadogradnjom. Korekcije bi trebale da se vrše otprilike svakih šest meseci i nije nužno da tad menjate kosu već tu staru kosu koju ste nosili možete ponovo da nadogradite.

nadog1

Parcijalna nadogradnja kose pomaže osobama koje recimo samo na bočnim stranama svoje glave imaju malo kose i želeli bi samo tu gde im fali kose da ubace par desetaka pramenova i s time da dobiju na željenom volumenu.

p2

Pramenovi u boji su mogućnost da izaberete par boja i nadogradite par pramenčića koji će vam osvežiti izgled i dati zanimljivost vašem koloru.

rijanaslikadana

Nadogradnja kose na češljiće (klipse)

Nadogradnja kose na češljiće se koristi za posebne prilike i nije trajna kao keratinska. Klipse su izrađene tako da ih možete željeno skidati i stavljati na svoju kosu u obliku češljeva. Najbolja varijanta za noćne izlaske gde u sekundi od kratke kose pojavljujete se na eventu u sasvim drugom izdanju.

Clip-in-hair-extensions

Nadogradnja kose mikroringom

Nadogradnja kose mikroringom se izvodi tako što se svaki pramen spaja sa vašom kosom u obliku kuglice i nema nikakvo štetno hemijsko dejstvo na vašu kosu. Kao i kod keratinske nadogradnja mikroringom se može izvoditi kao potpuna i kao parcijalna.

microring

 

boki

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo