Muške marinac frizure

Muške vojničke frizure kao i elegantne ženske podignute frizure nikada neće izaći iz mode jer te frizure imaju posebne funkcije. Baš kao radnici u kancelariji koji imaju pravilnik oblačenja i stroga pravila o frizuri, tako i vojska ima još teža pravila o šišanju i nema rasprave o promeni pravila.

Army-Haircuts-trends-2011Najbolje i najpopularnije vojne frizure su još uviek vrlo popularne među poznatima. Super kratka frizura je najlakša za održavanje i oslobodiće vas od ikakvog sređivanja. Samo je operite i možete ići. Međutim kratke frizure stoje samo onima koji imaju proporcionalno pravilnu glavu i crte lica. Ako niste sigurni o kratkoj varijanti i da li vam stoji, ošišajte kratko okolo a krunu glave ostavite dužu.

buzz-haircutVojničke frizure su veoma atraktivne ženama jer muškarcu daju jednu ozbiljnu i mušku nosu. Bokserski i vojnički imidž definitivno oduševljava žene koje vole opasne i nabrijane muškarce.

flattop-haircuts-for-men

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo