Moja Transformacija: Svetlana

SVETLANA, PRE I POSLE

Početak
Trideset-sedmogodišnja Svetlana veoma pati zbog svog izgleda i zato se prijavila u proces transformacije. Ona je voljena supruga i majka dece koja imaju 17, 15, 10 i 8 godina. Svetlana radi 12 do 14 sati smene kao medicinska sestra u kliničko bolničkom centru, i vredno se brine o svojim pacijentima. Kada nije na poslu, ona vozi svoju decu sa automobilom na treninge i u školu i na sve to još joj ostaje briga o ručku i kući. Kako je Svetlana sve više vremena poklanjala drugima a ne sebi, sve manje vremena je imala da bi sebi priuštila nešto. “Moj muž je policajac, i mi smo u braku već 18 godina” otkrila nam je Svetlana. “Tokom tih 18 godina, ugojila sam se 30 kilograma. Bila sam zauzeta vodeći brigu o deci dok su bila mala, pa sam sebe zapustila. Pokušala sam sa mnogim dijetama—izgubila bih malo kilograma na početku, međutim, kasnije bih opet sve te kilograme vratila.”

Prekretnica
Jedne noći, dok je ležala u krevetu, Svetlana je shvatila da ako ne krene voditi računa o svom zdravlju, da bi se mogla razboleti. “Došla sam do tačke kad više nisam htela niko da me gleda. Osećala sam se toliko neatraktivno svom mužu, deci da sam počela razmišljati o tome da me se oni naprosto srame, a i ja sam se sramila same sebe.” U tom trenutku ona je odlučila da ode na operaciju smanjnja stomaka koju joj je njen doktor preporučio. Za manje od godinu dana Svetlana je izgubila 30 kilograma! Svetlana je ponovo počela da se oseća kao ona stara.

Svetlanina transformacija
“Mi ne bojimo samo Svetlaninu kosu, mi moramo da obojimo na novo i njenu dušu!” reče njen kolorimetrist. S obzirom da je Svetlana tražila da njena kosa ne bude odsečena prekratko i ne bude obojena pre jarko, frizeri su odabrali da joj naprave lep klasičan izgled. Svetlanu su ošišali na moderan bob sa mekim šiškama. Lagane linije boba komplementiraju njen oblik lica i dozvoljavaju joj da kosu sklanja i češlja na sve strane. 

Kolorimetrista je shvatio da je preko potrebno da se u njenu boju unese živost. Pramenovi karamel boje i lepa tamnija podloga su bili savršen izbor za Svetlanu.

Svetlana je prezadovoljna svojim sadašnim izgledom, vratila je svoje preko potrebno samopouzdanje i optimizam u životu!

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo